Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nametanje

Tumblr uvodi sponzorirane postove, korisnici ljutiti na Yahoo!

Yahoo (1)
Reuters/Pixsell
31.05.2013.
u 08:28

Sve više korisnika optužuje Yahoo da uništava Tumblr koji je tek nedavno kupio. Sponzorirani postovi koji se uvode nisu im po volji

Tumblr, od nedavno u vlasništvu Yahooa, objavio je kako će se odsada početi pojavljivati sponzorirani postovi na web verziji servisa, što naravno nije oduševilo korisnike. Sve ih više optužuje Yahoo da uništava njihov omiljeni servis, piše Gigaom.

Iz Tumblra objašnjavaju kako će se sponzorirani postovi uklopiti s ostatkom postova.

I prije službene potvrde takvi postovi već su se počeli prikazivati dijelu korisnika na mobilnim aplikacijama, a Gigaom je prikupio neke od “živopisnih” postova korisnika koji, u najmanju ruku, smatraju da im se ne bi trebao prikazivati sadržaj koji do tada nisu pratili.

Marissa Mayer još je tijekom akvizicije spominjala oglase koje bi korisnici Tumblra mogli prihvatiti, odnosno oglase koji su jednako dobri kao i sadržaj koji ga okružuje – ili čak taj sadržaj čine boljim. Naime, želi vidjeti oglase i sponzorirane priče koje će djelovati inspirativno.

No, za sada su takvi oglasi inspirirali korisnike Tumblra samo na prigovore.

>>Službeno potvrđeno: Yahoo kupuje Tumblr za 1.1 milijardu dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije