Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tražiš ideje za savršeni spoj? S najdražom osobom provedi nezaboravnu filmsku večer!

Foto: Samsung PR
1/4
20.08.2021.
u 10:54

Prenijeti iskustvo kino dvorane u udobnost vlastitog doma nikada nije bilo jednostavnije. Za tebe smo izabrali nekoliko naslova u kojima možeš uživati u ugodnom društvu.

Dopusti nam da ti dočaramo atmosferu. Stan je pospremljen, dnevni boravak je prava mala oaza opuštanja. Udoban kauč, upaljena mirisna svijeća, prigušeno svjetlo, na stolu sve vrste tvojih najdražih grickalica, piće se hladi, dekica je prebačena preko naslona tvog omiljenog kauča, a na vrata je upravo pokucala osoba s kojom tu atmosferu želiš podijeliti. Zvuči dobro, zar ne? Dosta dobro. Pazi sad dalje.

Filmski entuzijast kakav jesi, sigurno ti nije nevažno na kakvom televizoru gledaš filmove. Ako već nisi u kino dvorani, želiš približan doživljaj i kod kuće. To je danas itekako moguće jer uz vrhunsku tehnologiju kakvu posjeduje Samsung Neo QLED televizor sadržaji poput filmova, serija, sportskih natjecanja i sličnih dobili su sasvim novo ruho. Obrati pažnju na pet naslova koji će zaokupiti tvoja audio-vizualna osjetila i osigurati vrhunski doživljaj filmskog spoja. Tri, četiri, sad - vrijeme je za movie night!

1. Odred otpisanih: Nova misija

Sjajna Margot Robbie kao Jokerova ljubljena Harley Quinn u društvu ostale 'pomaknute' ekipe ponovno se nalazi pred izazovima kroz akcije koje uz vrhunsku tehnologiju Samsung Neo QLED televizora ostavljaju bez daha! Ako ste par koji ne gleda isključivo romantične filmove i volite dobru akciju, s ovim filmom nećete pogriješiti. Tome da grizete nokte od nervoze i maksimalno ste uživljeni u zavrzlame omiljenih junaka prvenstveno doprinosi veličina ekrana. Zanimljivo je da se povećavanjem veličine zaslona televizora, povećava i sama rezolucija. To u pravilu znači da bolja rezolucija, poput one koju imaju Samsung Neo QLED 4K televizori, na zaslonu donosi jasniju sliku. Veći zaslon omogućit će vam da upijete svaki trenutak na filmu - svaka vratolomija, svaki pucanj, zapaljen automobil ili razbijeno staklo činit će se većim i stvarnijim!

Foto: Samsung PR

2. Tajne azurne obale

Kvaliteta slike prvi je i najvažniji kriterij kojim se ljudi vode pri kupnji televizora. Zato vam ponekad baš dobro 'sjednu' filmovi čija radnja ne zahtijeva pretjerano naprezanje moždanih vijuga nego vas jednostavno opuštaju i kroz njih uživate u zadivljujućim prizorima atraktivnih lokacija. Jedan od takvih je i film „Tajne azurne obale“ u kojemu glavnu ulogu ima omiljeni francuz Gérard Depardieu. Raskoš krajolika Saint-Tropeza, zelenilo, tirkizna svjetlucavost mora i privatnih bazena te šarolikost boja automobila i odjevnih kombinacija posebno će doći do izražaja uz 100%-tni volumen boje Quantum Dot tehnologije.

3. Escape room 2: Bez izlaza

Kada osoba osjeti strah, oslobađa se adrenalin i srce radi ubrzano, raste krvni tlak i napinju se mišići, a pojačava se i intenzitet emocija. Zato je horore posebno uzbudljivo pratiti preko ekrana koji taj doživljaj napetosti maksimalno pojačava.  Na Samsung Neo QLED televizorima slika je čišća i oštrija nego ikad dosad s naprednim vizualnim detaljima pa ćete imati priliku vrlo živopisno pratiti avanture šestero glavnih likova koji se nehotice nađu zatvoreni u drugoj seriji soba za bijeg, polako otkrivajući ono što im je zajedničko za preživljavanje. Procesor Neo Quantum Pro 8K na Neo QLED 8K televizorima sadrži revolucionarnu tehnologiju koja pomoću umjetne inteligencije maksimalno optimizira prikaz u 8K rezoluciji koristeći podatke dobivene iz čak 16 neuronskih mreža. Srce će vam lupati brže, a za to neće biti odgovorna isključivo osoba pored vas! 

Foto: Samsung PR

4. Putovanje kroz sjećanja

Hugh Jackman u ulozi privatnog istražitelja uma Nicka Bannistera kreće se primamljivim, ali mračnim svijetom prošlosti, pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama. Ako ste izabrali ovaj film, gledat ćete ga u nešto ležernijoj atmosferi od one kakvu zna priuštiti žestoka akcija ili horor pa će netko od vas možda ponekad i ustati, upaliti svjetlo te potražiti u kuhinji nešto za pojesti. Samsung Neo QLED televizor prilagođen je i takvoj situaciji. Quantum Matrix Pro tehnologija donosi značajno smanjenje probijanja pozadinskog osvjetljenja oko predmeta na TV slici (Blooming), popraćeno preciznim osvjetljenjem za prikaz dubokih tonova crne boje s izraženim detaljima, zahvaljujući inovativno sićušnim Quantum Mini LED diodama.

5. Krstarenje džunglom

U svojoj potrazi Lily i Frank će se susresti s bezbroj opasnosti i natprirodnih sila u varljivoj ljepoti bujne prašume. Kako vizualnom, tako i audio-doživljaju ovog filma doprinijet će vrhunska kvaliteta zvuka Samsung Neo QLED televizora. Adaptive Sound tehnologija koristi umjetnu inteligenciju za optimizaciju zvuka na temelju analize scena u stvarnom vremenu s obzirom na sadržaj. Nadalje, čak i bolje nego prije, Object Tracking Sound Pro tehnologija na Neo QLED 8K modelima prati radnje na zaslonu, pozicionira reprodukciju na zvučnicima i stvara najrealniji osjećaj zvuka kako se objekti kreću na zaslonu, kao i Object Tracking Sound+ na 4K modelima. Potpunom doživljaju doprinijet će i značajka SpaceFit Sound koja također analizira okoliš, a zatim automatski prilagođava zvuk televizora u skladu s njegovim idealnim postavkama. Imat ćete osjećaj da koračate prašumom zajedno s glavnim junacima.

Prisjeti se sada atmosfere s početka članka. Samsung Neo QLED upotpunit će ju i zaokružiti doživljaj gledanja filmova u omiljenom društvu. Ako već niste u kino dvorani, ova privatna, kakvu smo ti upravo opisali, kvalitetom slike i zvuka neće zaostajati. Štoviše, doživljaj kakav biste inače iskusili u kinu, osigurat će samo za vas!

Više informacija o Samsung Neo QLED seriji te dostupnim modelima proučite na https://www.samsung.com/hr/tvs/qled-tv/highlights/.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije