Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tko kaže da hi-tech ne može biti savršen modni dodatak?

Huawei P smart 2021
Foto: Huawei
1/5
31.10.2020.
u 16:00

Trendovi dolaze, prolaze i vraćaju se, a neki su komadi nezamjenjivi i bezvremenski kao što je legendarna ”mala crna haljina”. Modni dodaci obogaćuju odjevne kombinacije, daju im novu dimenziju, ali i pokazuju osobnost. Dok smo prošlih sezona težili minimalizmu, ovu sezonu težimo maksimalizmu – i to bez kompromisa!

Kod odabira savršenog looka, jasno je kako su modni dodaci ti koji će ga upotpuniti, dati mu karakter, eleganciju i dodati onaj finalni pečat. Iako su decentni modni dodaci gotovo uvijek dobar izbor, ove su sezone glavnu ulogu preuzeli odvažni statement komadi – od masivnog nakita, preko velikih torbica, do čak dizajnom privlačnih i moćnih mobitela. Da, dobro ste pročitali – mobitela! To je jedini modni dodatak bez kojega nitko od nas nikada ne izlazi iz kuće, a koji je istovremeno jedan od najvažnijih uređaja koje posjedujemo i svuda nosimo sa sobom. I ptičice na grani već pjevaju o revolucionarnom napretku tehnologije i inovativnim rješenjima tih ”malih crnih uređaja” u koje sve više i više toga stane. S druge strane, modna aura podrazumijeva samopouzdanje, besprijekoran stil i autentičnost – zašto te vrijednosti ne bismo pripisali i mobitelima?

Foto: Huawei

Ljubav na prvi pogled

Bez obzira želite li slikati genijalne fotke, napraviti selife s najboljom prijateljicom ili objaviti post na društvene mreže, pravoj trendseterici jednako je važan i sam izgled izabranog pametnog telefona. Složit ćemo se da je smartphone jedan od najboljih modnih dodataka koje ćemo ikada trebati. Cijela čar krije se u tome da odabrani model mobitela odgovara svim preferencijama, ali i modnim kombinacijama. Bez obzira na to koliko vas (ne)zanimaju same  specifikacije uređaja, one su itekako važne.

Kada ugledate savršene cipele, zaljubite se u njih, zar ne? Vjerujemo da ćete se jednako tako zaljubiti i u novi Huawei P smart 2021 mobitel koji izvana djeluje sasvim profinjeno, a iznutra je – revolucionarno čudo! Osim što se napuni u par minuta uz SuperCharge tehnologiju punjenja, moćna baterija od 5.000 mAh surađuje s inteligentnim AI algoritmom za uštedu energije, podržavajući do 38,2 sata 4G poziva i 12 sati 4G surfanja webom.

Foto: Huawei

Fast backward – i modne ikone prošlih doba bi bile oduševljene! Zamislite da je Audrey Hepburn uhvatila svaku svoju nezaboravnu modnu kombinaciju ovom četverostrukom AI kamerom koja može snimiti apsolutno sve detalje u živopisnim bojama – i to neovisno o tome je li u pitanju dan ili noć. Danas bismo mogli samo listati katalog njenih besprijekorno savršenih modnih izdanja i zapanjujućih portreta – i to bez prestanka!

Dobar stil ne priznaje granice – niti kompromis

Više ne morate brinuti o memoriji jer uz ovo revolucionarno čudo imate 4 GB RAM-a za istodobno pokretanje više aplikacija, pogotovo onih za uređivanje, te 128 GB ROM-a za pohranu omiljenih fotografija i videozapisa.

Ali to nije sve! Zaboravite na pritiskivanje jednog, dva ili više gumbova kako biste snimili snimku zaslona. Uz Huawei pametnu snimku zaslona dovoljno je dvaput kucnuti po zaslonu i slika će se spremiti u galeriju. Ako želite snimiti samo dio zaslona, dovoljno je kucnuti i ocrtati željeno područje, a ako nacrtate slovo ”S” snimit ćete cijeli zaslon s listanjem.

Izgledajte senzacionalno u svakom trenutku

Proteklih godina je Huawei poprilično uzdrmao tržište prekasnim dizajnom svojih najnovijih modela – i tome nije došao kraj! Ogromni zasloni s potpunim prikazom, efekt presijavanja boje kućišta i veliki izbor raznih boja samo su neki od korisničkih hvalospjeva, a o kameri ne trebamo naširoko ni pisati – jednostavno je senzacionalna!

Foto: Huawei

Za one koji žele više

Korisnicima su uz P smart 2021 dostupni i nedavno predstavljeni Watch GT 2 Pro – Huaweijev najnapredniji pametni sat, Watch Fit koji se ističe naprednom podrškom za razne sportove, a FreeBuds Pro i FreeLace Pro bežične slušalice zadovoljit će potrebe najzahtjevnijih obožavatelja zvuka.

Huawei je nedavno lansirao i svoju novu flagship seriju pametnih telefona Mate 40 koja donosi najnovije tehnologije i poboljšano korisničko iskustvo. Predstavljene su ukupno četiri izvedbe, uz novi Porsche Design pametni sat, naglavne slušalice FreeBuds Studio, Eyewear II pametne naočale i Sound wireless zvučnik.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije