Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastala je panika

Tisuće Amerikanaca probudile poruke, nikome nije jasno zašto dolaze

ilustracija
Foto: Getty Images
08.11.2019.
u 15:21

Naime, u pet ujutro probudila ju je kratka poruka od sestre gdje je samo pisao 'omg'. Stephanie Bovee je 'presjeklo' jer je sestra trenutno u bolnici s novorođenim djetetom.

Tajanstveni tehnički propust iznenadio je mnoge Amerikance. Odjednom su im na mobitel pristigle nerazumljive poruke upućene od prijatelja, obitelji, pa čak i bivših partnera.

Vjeruje se da je 'ažuriranje podataka' uzrokovalo da se poruke izvorno poslane u veljači nasumično pošalju u ranim satima danas ujutro, prenosi Sky News.

Neobični propust neke je obradovao, a drugima nije bilo svejedno. Dok su neki ponovno popričali s prijateljima koje mjesecima nisu čuli, jedna je žena iz Oregona umalo umrla od straha.

Naime, u pet ujutro probudila ju je kratka poruka od sestre gdje je samo pisao 'omg'. Stephanie Bovee je 'presjeklo' jer je sestra trenutno u bolnici s novorođenim djetetom.

- Sad je smiješno, ali tada nije bilo nimalo. Trebalo mi je tri sata da se smirim - kazala je Stephanie.

Marissa Figueora, 25-godišnjakinja iz Kalifornije, primila je poruku od bivšeg s kojim je prestala razgovarati. Da stvar bude gora i on je primio poruku i od nje. U početku je mislila da je riječ o šali, a onda je preko Twittera saznala da nije jedina.

- Komunikacija s njim nije dobra za moje psihičko zdravlje - zaključila je Marissa.

Čini se da je greška pogodila mnoge korisnike, a bezbroj Amerikanaca zbunjeno je dijelilo svoja iskustva na društvenim mrežama.

I dalje se ne zna što je točno uzrokovalo pogrešku.

Ključne riječi

Komentara 5

DO
dopizdilomi
16:21 08.11.2019.

Bit će da je NSA radila backup podataka pa se spremljene stvari ponovile.

DU
Deleted user
17:40 08.11.2019.

I sada buju dobili 100.000.000 dolara zbog pretrpljene duševne boli...

ZN
znam
16:20 08.11.2019.

To se meni ne moze dogoditi. Mobitel spava kada i ja; cesto puno vise nego ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije