Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrtka

TIS grupa pravi lider za poslovna rješenja u zahtjevnom financijskom sektoru

TIS grupa
Petar Glebov/Pixsell
25.09.2017.
u 13:17

TIS grupa je tvrtka s dugim stažem. Osnovana je još 1989., a od tada do danas narasla je na 120 zaposlenih i djeluju na globalnom tržištu

TIS grupa informatička je tvrtka s dugim stažem. Osnovani su 1989. godine. Danas broje 120 zaposlenih i proširili su se u Europi s dodatnim uredima u Sloveniji i Velikoj Britaniji. Posjetili ih smo ih u poslovnoj zgradi u središtu Zagreba ne bi li nam približili što sve rade. Iskustva su s nama podijelili Dženan Lojo, direktor TIS-Objektnih informacijskih sustava, te uži tim TIS-ovih stručnjaka, Vjekoslav Martinčić, Dubravko Šimag, Tomislav Adamek i Darijo Vuković

Reference i kompetencije

Nije tajna da je IT industrija jedna od najpropulzivnijih u Hrvatskoj i svijetu. Stoga poslovnih prilika ne nedostaje, a kompetencije koje posjeduju daju im za pravo da se hvale. Ugled i reference koje su godinama akumulirali dodatni su prilog vrijednosti ove tvrtke. Glavni proizvod TIS-a su IT rješenja i usluge, odnosno transfer svjetskih znanja njihovih principala prema korisnicima. Globalna su tvrtka i znatan dio njihovih prihoda ostvaruje se od izvoza.

- Grupacija smo tvrtki s velikim brojem vrhunskih stručnjaka spremnih ponuditi rješenja koja odgovaraju i najkompleksnijim zahtjevima kompanija. Imamo dugotrajne partnere i izuzetno smo ponosni na to što smo radom i trudom uspjeli i na našem hrvatskom tržištu ali i na mnogim drugim tržištima Europe i svijeta. Uspjeli smo to postati jer živimo TIS principe i prilagođavamo poslovni model i ponudu zahtjevnom tržištu. Uvijek smo svjesni da prije svega moramo biti inovativni i prilagodljivi – ističe Dženan Lojo.

Inovacije i trendovi

U fokusu interesa TIS-a je, općenito rečeno, digitalizacija poslovanja. Upotreba i integracija modernih tehnologija, kao što su vlastoručno digitalno potpisivanje, mobilni sustavi i rješenja u oblaku područje je kojim se bavi D. Šimag. Područje je izuzetno dinamično, konstantno se uvode nova rješenja i nove tehnologije. V. Martinčić je odgovoran za konzultacijske, integracijske i razvojne projekte u domaćem i stranom financijskom sektoru, među kojima su i neki od najizazovnijih projekata na ovom području, poput migracija core banking aplikacija na nove platforme, uvođenje europskih regulativa u strane i domaće banke, te B2B integracije banaka s partnerima, ali i novim fintech servisima. SEPA, PSD2 i GDPR su nove EU regulative i velike izmjene s kojima se susreće financijsko-bankarski sektor, a tom tematikom bavi se T. Adamek. Konzultantskim ekspertnim uslugama TIS uspješno sudjeluje u prilagodbama bankarskog sektora i njihovih klijenata, a razvija i vlastita rješenja za korištenje novih platformi koje direktive donose. D. Vuković zadužen je za softverska rješenja koja se koriste diljem svijeta za B2B integraciju i upravljanje prijenosom podataka. TIS uspješno prati svjetske trendove i implementira ih u svoja rješenja, primarno za financijski (banke, osiguranja, leasing kuće), telekomunikacijski, transportno-logistički sektor i javnu upravu. Referenca je niz, kao i rješenja kojima moderniziraju poslovanje i automatiziraju ga te čine jednostavnim za njihove partnere kojima IT nije osnovni biznis. Rad u TIS-u na najbolji način kombinira atraktivnost i izazovnost modernih tehnologija s iskustvom i stabilnim poslovanjem. Uzbuđenja i izazova im ne nedostaje. U TIS-u se konstantno zapošljavaju nove snage, usvajaju nova znanja, razvijaju kreativna i korisna rješenja, stječu iskustva pregovaranja i sklapanja poslova, te vođenja i rada u timova.      

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije