Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprika korisnicima

Tim Cook: Koristite Google Maps dok ne poboljšamo aplikaciju

'Apple CEO Tim Cook speaks about the iPhone 4S at Apple headquarters in Cupertino, California October 4, 2011. REUTERS/Robert Galbraith (UNITED STATES - Tags: SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS)'
Reuters/PIXSELL
28.09.2012.
u 15:43

Apple stremi savršenstvu, a mape koje su predstavljene s novim iPhoneom "peticom" i iOS 6, daleko su od toga

Šef Applea Tim Cook osobno je napisao pismo isprike svim korisnicima koji su prešli na novi iOS zbog propusta s mapama na koje su "osuđeni". Ispričao se zbog frustracija s kojima su se korisnici susreli i naglasio da "čine sve da aplikaciju poboljšaju". 

>>Pravi razlog zašto Apple više ne koristi Google Maps

Pismo isprike objavljeno je na Appleovoj internetskoj stranici, a čelni čovjek kompanije sugerirao je korisnicima koji se osjećaju zakinutima da skinu aplikacije rivala ili odu na internetske stranice Google Mapsa ili Nokije i koriste njihove navigacijske sustave dok Apple svoj proizvod ne dovede do savršenstva. 

Jer, u  tom tehnološkom gigantu streme, kaže Cook, upravo savršenstvu, a mape koje su predstavljene s novim iPhoneom "peticom" i iOS-om 6, daleko su od toga. 

Isprika stiže samo dan nakon što je u javnost procurila informacija da je između Googlea i Applea ljubav pukla na glasovnoj navigaciji. Cook to potvrđuje kazavši kako su namjeravali mape poboljšati glasovnom navigacijom "od zavoja do zavoja" i drugim specifikacijama, zbog čega su bili prisiljeni aplikaciju razvijati iznova. 

– Trenutačno je u optjecaju više od 100 milijuna uređaja koji koriste nove Appleove mape, s tendencijom rasta. U samo tjedan dana korisnici su pretražili gotovo pola milijarde lokacija i bitno je naglasiti da će aplikacija biti sve bolja što će češće biti korištena, napisao je Cook apelirajući na korisnike da Appleu pošalju povratne informacije. 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
20:08 28.09.2012.

hahahaha dobar... inace kvaliteta snimaka na kameri 5. je puno losija nego na prijasnjima... a vi naivni samo kupujte... Apple je dokazao da kad jednom nesto napravi dobro daljnje godine su samo sve losije i losije po idejama i nee znaju se maknut od postojeceg... to im se stalno dogadjalo u proslosti.

SH
shooter
21:20 28.09.2012.

Nadam se da će vam se kamerice zauvijek pokvariti.Odite snimati u Libanon Afganistan i Siriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije