Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni cjepiva, ni kimatske promjene

I da smo usred Apokalipse neki bi tvrdili da je nema. Tako je jednostavnije

13.08.2022.
u 19:44

Mjesecima cijelom Europom vladaju nezapamćene suše, a ovo ljeto i žege i požari, ali mnogi će na to samo odmahnuti rukom. Da priznaju klimatske promjene, to bi značilo da i oni moraju promijeniti svoje ponašanje, a to ne žele, tumače sociolozi

Ključne riječi

Komentara 68

SA
satroman
21:16 13.08.2022.

Meni je bio dosta jedan čudak što gostovao kod Bujanca. Prvo rekao korona ne postoji, a onda minutu kasnije da je umjetno stvoren virus. Kako onda ne postoji? To je taj mentalni sklop. Uglavnom, dok ti se nešto osobno ne dogodi, ne postoji. To je taj ultra egocentrizam teoritačara zavjera.

NA
najposebniji
20:08 13.08.2022.

Mnogo je teoretičara urota u zadnje vrijeme...svijet poludio, to je to novo progresivno da svako ima svoju razmaženu teoriju zavjere.

XA
xaron
20:44 13.08.2022.

Klimatske promjene su prisutne več 5 milijardi godina ( na koliko se procjenjuje starost Zemlje) , a zadnja velika promjena klime se dogodila prije 12000 godina kada se završilo ledeno doba. Od tada se temperatura povečavala sa manjim ili večim oscilacijama. Dakle, svako pripisivanje “otkriča” klimatskih promjena nekoj nauci je besmisleno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?