Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPA BILJEŽI REKORDE

Temperature u Hrvatskoj: Velikih vrućina sve je više, ali ne prelaze već zabilježene ekstreme

07.12.2022.
u 15:30

Može se dati statistička procjena trajanja toplinskih i hladnih valova u nas iako je taj postupak još u razvoju, kaže doc. dr. sc. Krešo Pandžić

Komentara 4

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
16:11 07.12.2022.

Izvanredna situacije je proglasena nakon sto su tisuce Britanaca ostali bez plina nekoliko dana, jer Arkticka zracna struja nazvana 'Troll of Trondheim' zestoko udara cijelu zemlju, i to bi moglo potrajati najmanje tjedan dana od danas. 'British Gas' ocekuje da ce ovaj tjedan primiti najmanje 70.000 poziva za pomoc kod grijanja i tople vode, jer hladni val iz Norveske donosi temperature od cak -9°C, snjezne mecave i led, dok je u Londonu Sadiq Khan (gradonacelnik, Indijac) proglasio 'Protokol za hitne zimske slucajeve' kako bi se osigurao hitni smjestaj beskucnicima ciji broj je porastao za 24% ove godine... A zamjenica glavnog meteorologa, Rebekah Sherwin, najavila je i tezu vremensku situaciju u nadolazecim danima... Lazna prica o globalnom zatopljenju se rusi kao kula od karata, bas kao i plandemijska prica...

LJ
ljeto90
15:56 07.12.2022.

Prestanite mantrali o klimatskim promjenama i kriviti krave dok u isto vrijeme bacate silno oružje po ukrajini???

DU
Deleted user
08:42 08.12.2022.

Ako i je čovjek kriv za globalno zatopljenje, bezobrazno je svaljivati svu krivicu na današnjeg čovjeka i derati mu kojekakve zelene namete, poreze, trošarine na co2 i slične gluposti, kad to zagađenje traje tamo još od industrijske revolucije a da ne velim da je preko 2000 (!) nuklearnih pokusa izvedeno na Zemlji, sigurno ne u moje ime. Tako da je danas ova zelena agenda čista pljačka ljudi koji s tim veze nemaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?