Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Televizori opremljeni tehnologijama budućnosti za savršeni ljetni odmor

Samsung NEO QLED Smart TV
Foto: Samsung
1/5
12.08.2022.
u 09:57

Ljetni dani i vrućina savršena su prilika za potražiti osvježenje u hladovini vlastitog doma

Iako su nam većini sunce, plaža i more prva pomisao na ljetne radosti, nekad čaša hladnog soka i kokice u kombinaciji s omiljenom serijom ili filmom predstavljaju ugodnije rješenje. Streaming servisi već su dugo vremena naši omiljeni izbori, kao i brojne videoigre s vrhunskom grafikom, dok postoje i oni koji prije spavanja stres vole izbaciti dobrim treningom unutar vlastitog doma. Neovisno u koju od ovih skupina spadate – Samsung je predstavio dva sjajna modela pametnih televizora opremljenih vrhunskim suvremenim tehnologijama koji će uživanje podići a novu razinu i pomoći vam da se izborite s ljetnim vrućinama.

Kinematografska kvaliteta slike iz udobnosti vlastitog doma

Ako pripadate  prvoj skupini i uživate uz odlične filmove i serije, Samsung NEO QLED Smart TV pravi je izbor za vas. Zahvaljujući Quantum Matrix tehnologiji, na zaslonu ćete kristalno jasno moći vidjeti i najsitnije detalje, a njegov moćni 8K procesor umjetnom inteligencijom pojačava razinu kontrasta i pruža vrhunski prikaz slike. Kako biste doslovno uronili u sadržaj koji gledate, pobrinut će se Dolby Atmos i Q-symphony tehnologija čiji zvuk potpuno ispunjava prostoriju i stvara koncertno iskustvo.

Foto: Samsung

Uz NEO QLED pametni televizor, drugi odličan izbor je Samsung OLED TV 4K. Kako vaše uživanje u filmu ne bi ometao odsjaj lampi pa da umjesto Robert De Nira ili Natalie Portman u ekranu vidite sebe dok jedete čips, OLED TV 4K pruža sliku bez odsjaja koji ometa. Prirodno svijetla i šarena slika koju pokreće Quantum DOT tehnologija donijela je ovom modelu potvrdu kvalitete boje „Potvrdio PANTONE“ čime je Samsung postao prva kompanija s ovim certifikatom. Oba modela nude opciju Multi View, pa paralelno možete gledati više sadržaja bez da morate birati, ili jednostavno možete čitati mailove dok pratite utakmicu.

Impresivna jasnoća pokreta

Za one koji se ipak više vole opustiti uz najnovije videoigre, Samsung NEO QLED Smart TV obogaćen je Gaming Motion tehnologijom, točnije Motion Xcelerator Turbo Pro koji prati velike brzine pokreta i pruža vrhunsku jasnoću svake kretnje. Okrugli zvučnici ovog modela i poleđina riblje kosti dodatno doprinose zvuku i doživljaju igre. Televizor i soundbar zvučnici sinkronizirani su i rade istodobno kako bi postigli bolji surround efekt.

Foto: Samsung

Tehnologija 3D zvuka koji prati radnju karakteristika je televizora OLED TV 4K, koja vam pruža osjećaj da je zvuk svuda oko vas. Na primjer, ako vaša formula juri prema naprijed, imat ćete osjećaj da zvuk dolazi iz tog smjera. Osim zvuka, oduševit će vas i duboke nijanse crne te puni spektar boja koje krase ovaj model, zahvaljujući samoosvjetljujućim pikselima.

Elegantan dizajn i Slim Fit kamera

Laser slim dizajn krasi i OLED TV 4K model koji je, kako mu ime kaže, laserski tanak i oduševljava svojim elegantnim dizajnom i clean linijama. Njegov minimalistički okvir i tanak stražnji profil neprimjetno se uklapaju u svaki interijer, neovisno o veličini prostora.

Foto: Samsung

Ako ste ipak jedna od onih osoba koja se stresa rješava dobrim treninzima, a nije ljubitelj odlazaka u teretanu, NEO QLED Smart TV nudi opciju Slim Fit kamere. Trenera možete nazvati putem videopoziva ili izabrati jedan od treninga koje nudi Samsung Health opcija na vašim pametnim telefonima, a lako ga možete povezati s ovim modelom televizora. Osim „slim“ kamere, jednako „slim“ je i dizajn ovog modela koji unatoč brojnim vrhunskim značajkama ne zauzima puno prostora.

Bez obzira kakvi su vam interesi te preferirate li filmove, videoigre ili pak tjelovježbu u udobnosti vlastitog doma, NEO QLED Smart TV i OLED TV 4K sjajno se uklapaju u svaki prostor, a uz svoje vrhunske tehnologije svakodnevni život pa čak i vruće ljetne dane čine znatno ugodnijima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije