Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Televizor skrojen po mjeri vašeg životnog stila

Samsung
26.02.2021.
u 13:19

Suvremeni život je nedvojbeno puno lakši i ugodniji, nego što je nekad bio. Međutim, princip je i dalje isti. Improviziraj, prilagodi se i nadvladaj sve prepreke

Danas na svojoj strani imamo tehnologiju koja nam raznim multifunkcionalnim uređajima pomaže nadvladati sve izazove. Osim što nam uglavnom služi kao rješenje za sve dnevne zadatke, multifunkcionalnost je ipak prije svega namijenjena komforu. A kada je riječ o savršenom spoju visoke tehnologije, praktičnosti i komfora, Samsung The Sero je definitivno zvijezda večeri.

Samo pronađite najudobniji kutak

Ono što ovaj moderan i višenamjenski televizor čini pričom za sebe je prvi ikad rotirajući zaslon. Glavna ideja iza ovog jedinstvenog i inovativnog koncepta je zaslon optimiziran za mobilne uređaje, pomoću kojeg se možete udobno smjestiti u najudobniji kutak vašeg doma i uživati u svom omiljenom sadržaju na velikom 4K zaslonu. Beskrajne inovativne mogućnosti zrcaljenja posebno dolaze do izražaja i ako The Sero televizor smjestite u svoj ured. Podignite svoju produktivnost na novu razinu pomoću raznih multifunkcionalnih značajki te zadivite svoje partnere, kolege i klijente sofisticiranošću koju The Sero unosi u vaš radni prostor.

Posljednji djelić savršene slagalice

Osim što je izvrstan zbog svoje praktičnosti, The Sero krije puno više jedinstvenih kvaliteta. S obzirom na to da je riječ o Samsung televizoru, već se unaprijed može pretpostaviti da dolazi s izuzetnim QLED 4K zaslonom, obogaćenom umjetnom inteligencijom za povećanje razlučivosti. Međutim, sam The Sero jednako je ugodan prizor kao i sadržaji na njemu zahvaljujući portretnom načinu,  pomoću kojeg će stvoriti ozračje baš kakvo želite. Na vama je samo da odaberete jedan od pet prikaza, odnosno plakat, sat, fotografiju, zvučni zid ili Cinemograph, ovisno o ambijentu kakav želite. The Sero može i sam prepoznati okruženje u kojem se nalazi i emitirati pozadine koje se savršeno uklapaju u vaš životni prostor. Nadalje, uz vašu omiljenu glazbu će spojiti i sjajnu pozadinsku vizualizaciju, dok će uz elegantan, suptilan i mobilan dizajn nenadmašno upotpuniti vaš mali raj. 

Kvaliteta zvuka bez premca

Kada se sve značajke The Sero televizora uzmu u obzir, nema dvojbe kako je zabava ipak njegova glavna svrha. Upravo zato je opremljen moćnim 4-inčnim audio sustavom od 60 vata, koji će besprijekornu sliku pretočiti u jednako besprijekoran zvuk. Besprijekoran je i doživljaj gledanja bez pozadinske buke, koju uklanja Active Voice Amplifier. Ova tehnologija koristi prostornu audio inteligenciju, koja prepoznaje zvukove u okolini i pojačava glasove u sceni, kako ne biste propustili nijedan dijalog.

Uz kupovinu The Sero televizora Samsung vam poklanja Galaxy A31 pametni telefon. Promocija traje do 21. ožujka ili do isteka zaliha. Kako biste ostvarili pravo na poklon, registrirajte se na ce.promotion@samsung.com, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći na www.samsung.com/rs/offer/sero-galaxy-a31.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije