Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Teleportiraj se u novu stvarnost i svijet neometanog zvuka

Huawei FreeBuds Pro
Foto: Huawei
1/4
30.10.2020.
u 09:30

Vrijeme je sve hladnije i zima je sve bliže pa nam aktivnosti vani sve više zamjenjuju one u udobnosti i toplini naših domova

Radijatori, kamini i peći puno su primamljivije od vjetra i hladnoće, zato se toplo obucite, skuhajte šalicu omiljenog toplog napitka, a mi ćemo vam predložiti u kojim sve zabavnim aktivnostima možete uživati u svoja četiri zida.

Nauči nešto novo i usput se zabavi

Sada je pravo vrijeme da se posvetite svemu što odgađate mjesecima i imate na to do listi, ali nikako da dođe na red. Bilo da se radi o tečaju šivanja, stranog jezika ili edukacijama koje će vam koristiti na poslu. Naučite kako napraviti vlastite božićne ukrase, pripremati omiljeno jelo bolje od bake ili naučite nešto novo o biljkama da budući pokušaji uzgoja budu uspješniji.  Možete se dodatno educirati ili samo zabavljati slušajući podcaste različitih tema- od glazbe, pop kulture do znanosti i medicine.

Podcaste možete slušati na Deezeru, kao i 56 milijuna pjesama raznih izvođača. Kreirajte playliste omiljenih pjesama, a Deezer će vam predlagati glazbu koja bi vam se mogla svidjeti i podsjećati vas na hitove koje ste možda već zaboravili.

Foto: Huawei

Pleši kao da te nitko ne gleda uz besplatan Deezer Premium

Internet je prepun snimki vrhunskih koncerata. Pravo je vrijeme da poslušamo koncerte omiljenih izvođača na koje smo silno htjeli ići i skakati u prvim redovima, ali su bili predaleko ili nismo mogli na njih.  Također, sve je više livestream koncerata pa uživati u svirci uživo sada možemo od kuće, u pidžami, bez čekanja u redovima za šank ili toalet.

Ako vašim ukućanima smeta glazba koju slušate imamo dva rješenja. Uživati možete i u tišini najvećih svjetskih muzeja koji kriju remek djela najvećih umjetnika iz svih povijesnih razdoblja. Prošetajte Louvreom, Guggenheimom, Metropolitanom i mnogim drugim muzejima koji nude besplatne virtualne šetnje i uživajte u umjetnosti.

Foto: Huawei

Drugo rješenje, ako više volite kvalitetan zvuk od tišine, je da nabavite Huawei FreeBuds Pro, vrhunske slušalice koje će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih korisnika, a riječ je o prvim istinskim bežičnim slušalicama na svijetu koje podržavaju dinamičko poništavanje šuma.

Uz ove slušalice podcast, sat njemačkog ili koncert neće vam ometati buka iz okoline jer FreeBuds Pro imaju dinamičko poništavanje zvuka podržano do 40 dB, a silikonski nastavak u uhu prirodno uklanja neželjene zvukove.

Uz to, korisnicima Huaweijeve platforme za distribuciju aplikacija AppGallery na raspolaganju je posebna ponuda – čak tri mjeseca besplatnog korištenja Deezer Premiuma.

Foto: Huawei

Za one koji žele više

Korisnicima su uz FreeBuds Pro dostupni i nedavno predstavljeni Watch GT 2 Pro – Huaweijev najnapredniji pametni sat, Watch Fit koji se ističe naprednom podrškom za razne sportove te Huawei P smart 2021, uređaj koji nudi vrhunske performanse po izvrsnoj cijeni.

Huawei je nedavno lansirao i svoju novu flagship seriju pametnih telefona Mate 40 koja donosi najnovije tehnologije i poboljšano korisničko iskustvo. Predstavljene su ukupno četiri izvedbe, uz novi Porsche Design pametni sat, naglavne slušalice FreeBuds Studio, Eyewear II pametne naočale i Sound wireless zvučnik.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije