Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sudjelujte u Vip Chatbot Challengeu i osvojite najnoviji Samsung Galaxy S8+

Vip Chatbot Challenge
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
27.04.2017.
u 09:43

Prijave za sudjelovanje u „Vip Chatbot Challengeu“ počele su i traju do 28. travnja u 11 sati, kada i počinje natjecanje, a pobjednik ovog izazova osigurat će si najnoviji Samsung Galaxy S8+.

Povodom početka prodaje dugoočekivanih Samsung Galaxy S8 i S8+ uređaja Vipnet je svojim korisnicima pripremio jedinstveni online izazov, nagradni natječaj „Vip Chatbot Challenge“, u kojem korisnici mogu osvojiti najnovije mobilne uređaje iz Samsung serije.

Obračun je to znanja i brzine, budući da korisnici moraju odgovarati na pitanja koja im automatski šalje chatbot u različitim vremenskim razmacima putem aplikacije Facebook Messenger, a zadatak je odgovoriti točno i unutar 2 minute na što veći broj jednostavnih pitanja.

Prijave za sudjelovanje u „Vip Chatbot Challengeu“ traju do 28. travnja u 11 sati, kada je početak natjecanja ali i prodaje Samsung Galaxy S8 i S8+ uređaja u Vipu. Nagradni natječaj traje sve do 1. svibnja u ponoć, a četiri sudionika koja su najbrže i točno odgovorili na svako postavljeno pitanje osvajaju nagradu.

Osim uređaja Samsung Galaxy S8 i S8+, natjecatelji će moći osvojiti i Samsung Gear S3 Frontier i Samsung Gear Fit 2.

 

Kako se prijaviti na online natječaj „Vip Chatbot Challenge“?

 

· Prijavite se tako da putem svog mobilnog uređaja jednostavno preuzmete Chatbot putem linka na Vip Chatbot Challenge do 28. travnja u 11 sati.

· Potom će vam od petka, 28. travnja chatbot putem Facebook Mesengera slati pitanja na koja ćete morati odgovoriti točno i u roku od 2 minute.

· Nagradni natječaj traje sve do 1. svibnja u 23:59.

· Korisnici koji na najveći broj pitanja odgovore u najkraćem roku osvajaju uređaje, a ukoliko odgovore netočno ili van zadanog roka, ispadaju iz daljnjeg natjecanja.

· Pročitajte na Vipovoj web stranici pravila nagradnog natječaja i prijavite se na Vip Chatbot Challenge

 

*Samsung Galaxy S8 i S8+ uređaji dostupni su u prodaji od petka, 28. travnja na Vip webshopu i u svim Vip centrima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?