Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više privatnosti?

Stiže novi Facebookov timeline. U čemu je razlika?

facebook
Frank May/PIXSELL
09.01.2013.
u 11:26

Novi timeline donosi povećan prikaz sadržaja na lijevoj strani ekrana te će se na njoj nalaziti objave korisnika i njihovih prijatelja, dok će se na desnoj strani nalaziti informacije o prijateljima, posljednjim aktivnostima korisnika

U prosincu prošle godine bili smo svjedoci nekih promjena na Facebookovu timelineu, a od jučer je nova verzija dostupna korisnicima Novog Zelanda koji su otkrili opciju – Collections Manager, putem kojeg mogu sami prilagoditi sadržaj koji se nalazi na vrhu, odnosno s desne strane Timelinea.

Promjene su to na Facebookovu timelineu, koje se testiraju proteklih mjeseci, a trebale bi omogućiti bolju organizaciju profila korisnika te stavljaju naglasak na komunikaciju između "umreženih" prijatelja, javlja Mashable.

Novi timeline  donosi i povećan prikaz sadržaja na lijevoj strani ekrana. Ondje će se nalaziti objave korisnika i njihovih prijatelja, dok će se na desnoj strani nalaziti informacije o prijateljima, posljednjim aktivnostima korisnika i sl.  S obzirom na to da se povećava prostor rezerviran za objave statusa, izdvojene objave više neće biti raširene preko cijelog ekrana, a na glavnoj stranici više se neće nalaziti informacije o statusu veze korisnika ove mreže.

Novi timeline donosi promjene i u načinu prikaza kućica s prijateljima, fotografijama, kartama i sličnim, koje se sada nalaze odmah ispod naslovne fotografije. Umjesto njih, na novom timelineu te će se informacije nalaziti u nekoliko tekstualnih izbornika tako da će vremenska crta korisnika Facebooka izgledati jednostavnije i preglednije – s većim fotografijama profila.

Ne zna se kada će se točno svi korisnici moći koristiti novom verzijom timelinea, ali očekujemo to uskoro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije