Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITETI

Stiže još jedan mobitel s odličnom noćnom fotografijom, a povoljniji od P30 Pro

Honor 20
Foto: Honor/Instagram
1/2
17.05.2019.
u 15:43

Strani mediji nagađaju da bismo mogli dobiti povoljniju verziju P30 Pro modela

Snimanje noćne fotografije postalo je vruće bojište za top smartfone brendove. Posljednjih godina upravo se na tom dijelu lome koplja u ocjenjivanju tko ima najbolju kameru na mobitelima. Najdalje su čini se otišli Huawei i Googleov Pixel. A ove je godine Huaweijev P30 Pro zasad vodeći na tom polju s nevjerojatno uspješnim rasvjetljavanjem mraka i efektnim noćnim kadrovima. No, i Huaweijevi flagshipovi su postali skupocjeni, iako su i dalje nešto povoljniji od iPhonea i Samsungovih top modela. 

Sljedećeg tjedna bismo pak mogli dobiti novog izazivača na polju mobilne kamere, i to povoljnijeg od svih ovih top brendova. Sve više se spominje novi Honorov smartfon Honor 20 Pro.

Kako je riječ o mlađem zasebnom brendu Huaweija ne čudi da Honorova linija uzima mnoge dijelove iz istih kineskih tvornica. Strani mediji nagađaju da bismo mogli dobiti povoljniju verziju P30 Pro modela koji je pobrao puno slave na svjetskoj premijeri ranije ove godine u Parizu. A kako se P30 Pro najviše isticao snažnom noćnom kamerom i jakim zumom, mogli bismo slične odlike vidjeti i u Honoru 20 Pro. 

Honor se proteklih godina probio kao zaseban brend u većem dijelu svijetu, a popularan je i u Hrvatskoj. Iako je krenuo kao brend srednje kategorije s povoljnim uređajima, sve više cilja i na premium tržište pa se osim snažnijih performansi puno fokusira i na proljepšani dizajn. U prilog tome govori i podatak da je Honor potpisao ugovor s talijanskom modnom kućom Moschino. Tako bi dizajn jedan od novih modela Honora 20, mogao biti posvećen baš modnom miljeu. 

Također, najavljuje se i novi dinamički holografski dizajn. 

Dakle, ove godine definitivno možemo očekivati još jaču tržišnu utakmicu smartfon brendova jer i manji brendovi sustižu skupe vodeće modele. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije