Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kompanija poručila

Statusi o zaštiti podataka na Facebooku su prijevara

Facebook
Reuters/PIXSELL
27.11.2012.
u 12:41

Svatko tko objavljuje informacije na ovoj društvenoj mreži sam kontrolira način dijeljenja informacija.

Poruke korisnika Facebooka koji su na svojim profilima napisali da je sve što objavljuju, od osobnih informacija, statusa, videa, fotografija... zaštićeno njihovim autorskim pravima te se ništa ne smije objavljivati bez njihova pristanka, zapravo su prijevara, piše cnet.com.

Facebook je odmah reagirao i poslao priopćenje u kojem se navodi da su te poruke lažne. Napomenuli su da svatko tko objavljuje informacije na ovoj društvenoj mreži sam kontrolira način dijeljenja informacija.

To je uvijek bila politika funkcioniranja Facebooka, koji jedino koristi neke podatke svojih korisnika za oglase i slične aktivnosti, ali na to je, upozoravaju na cnet-u, svaki korisnik pristao dok je otvarao profil.

>>Facebook posterima nagovara zaposlenike da prijeđu na Android

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije