Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WEB SERVIS

Solo predstavio API i najavio besplatni webinar

Matija Matejčić
Foto: Solo
18.09.2014.
u 15:30

Solo API (aplikacijsko programsko sučelje) omogućuje povezivanje Solo-računa s programima, aplikacijama i web trgovinama

Solo, web servis Matije Matečića za izdavanje (fiskalnih) računa i ponuda koji je na hrvatskom tržištu prisutan godinu i pol dana, dobio je neke novosti.

Najveća je, ističu, Solo API (aplikacijsko programsko sučelje), koji omogućuje povezivanje Solo-računa s programima, aplikacijama i web trgovinama. U Solu su uveli još nekoliko novih opcija poput mogućnosti slanja računa na više adresa elektroničke pošte, plaćeni paket je dobio detaljni graf prihoda za pojedinog klijenta, Solo sada pamti i rokove plaćanja računa i ponuda, a  redizajnirani su i statusi računa za lakše praćenje poslovanja.

S obzirom na to da je servis besplatan (do tri računa mjesečno) sa svim funkcijama, Solo organizira i besplatan webinar Solo računovodstvo za upoznavanje s funkcijama ovog servisa koji koristi više od 1500 poduzetnika. Webinar će se održati 30. rujna u 11 sati putem Google Hangoutsa, a gledati ga možete i na YouTubeu.

Polaznici će se na webinaru moći upoznati sa servisom i naučiti kako izdati račun, napisati ponudu, kako ponudu prebaciti u račun, poslati račun e-mailom, kako pratiti status računa i ostalo. Svi polaznici webinara će na kraju imati priliku dobiti besplatnu mjesečnu licencu za neograničeni paket Solo.

>> Mali poduzetnici dobili web servis Solo za račune po mjeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije