Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

“Snaga je u tebi” – nova Huaweijeva kampanja koja inspirira i ohrabruje

Huawei
Foto: Huawei
1/2
29.11.2019.
u 16:11

Huaweijeva kampanja pod sloganom „Snaga je u tebi“ službeno je predstavljena, a fokusira se na osobne, motivacijske priče koje potiču korisnike da ne odustaju od određenog cilja.

U sklopu kampanje predstavljen je i spot koji prikazuje četiri različite herojske priče: balerinu, bubnjarku, surfericu i samohranog oca. Svaki od ove četiri priče prolazi kroz neke teške situacije kako bi u konačnici ostvarili svoje snove. Svaka se priča unatoč obećavajućem početku i nadanjima susreće i s cijenom unutarnjih nedoumica, straha, suza i mnogih problema.

Huawei time želi dokazati da nikad ne treba odustati na putu ostvarenja vlastitog sna. Ako padnete - ustanite i pokušajte još jednom. Ako vas drugi obeshrabruju - dokažite im da nisu u pravu. Pokažite svoju neumoljivu predanost u nešto u što vjerujete, jer imate sposobnost savladavanja bilo kakvih prepreka.

Foto: Huawei

„Svakodnevni naporni rad i osobna borba bili su glavna inspiracija za našu najnoviju kampanju. Mi uistinu vjerujemo da svi imamo svoje načine kako ih ostvariti. Izradili smo vrlo hrabar i kreativan spot prepun emocija i dirljivih priča, a brzom i dinamičnom radnjom ističe se izniman trud ljudi na putu da ostvare što žele i postignu svoje ciljeve. Neki mogu primijetiti reference u Huaweijevoj priči u njoj, ali drugima želimo poslati jasnu poruku da smo i da ćemo biti tu za naše potrošače“, rekao je Rafał Michałek – Czerepak, regionalni direktor kreative u Huaweiju.

Kampanji se sada mogu priključiti i svi ostali kako bi ispričali svoju priču. Prijaviti se može putem web stranice. Huawei zna da nije lako dijeliti svoju osobnu priču, ali zato će svatko tko se prijavi dobiti pozivnicu na motivacijski webinar kojeg će održavati Michel Woroch – istraživač i putopisac koji uz Bartosza Mrozeka želi osvojiti Himalaju na električnim invalidskim kolicima. Michał će ispričati svoju priču kojom želi podsjetiti da je unatoč poteškoćama sve moguće.

Najinspirativnije priče bit će predstavljene na društvenim mrežama Huaweija, a prijave se zaprimaju do 15. siječnja.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije