Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Smart Home usluga u A1 ponudi od sada dostupna svim korisnicima na tržištu

A1 Smart Home
Foto: Promo
20.11.2018.
u 15:22

A1 Smart Home usluga dostupna je svim korisnicima uz 50 posto popusta odnosno za samo 24,5 kune mjesečno bez ugovorne obaveze za Smart Home tarifu te uz kupnju Smart Home uređaja po cijeni od 9 kn jednokratno i 100 kn mjesečno na 24 rate.

Tarifa uključuje pristup Smart home platformi, odnosno gateway-u, mobilnu aplikaciju, licencu za sve članove kućanstva, tehničku podršku 24/7 te dvije godine garancije na sve Smart home uređaje kupljene u A1 ponudi. Smart Home usluga namijenjena je za sigurnost, upravljanje i nadzor doma na daljinu, a sastoji se od upravljačke jedinice (gateway), pametne utičnice, kamere za unutarnji prostor, višenamjenskog senzora i senzora za vrata ili prozor, a korisnik uređajima upravlja preko mobilne aplikacije.

Bolja kontrola nad uređajima unutar kuće ili stana, kao i racionalizacija potrošnje električne energije, što dovodi do manjih režijskih računa, neke su od glavnih prednosti ove usluge. Kroz mobilnu aplikaciju moguće je isključiti struju za određene aparate ili regulirati temperaturu prostorija prije dolaska kući. Aplikaciju je dostupna na Google play i Apple store te je vrlo jednostavna za instalaciju i upotrebu. A1 Smart Home rješenje ujedno je platforma koja omogućava korisnicima, ovisno o potrebama  i željama, dodavanje raznih drugih uređaje. Na A1 web shop stranici moguće je kupiti dodatni senzor za vrata ili prozore, višenamjenski senzor i pametnu utičnicu. Također korisnici mogu dodavati druge provjerene Smart home proizvode koje samostalno kupuju  poput  Amazon Echo i Amazon Dot ili Philips Hue žarulje.

Uslugu je moguće kupiti u A1 Hrvatska web shopu ili u svim A1 prodajnim centrima, a u Gajevoj u Zagrebu usluga se može i isprobati u Hub Trend zoni.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije