Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKLON ČITATELJIMA U četvrtak darujemo knjižicu Internet Explorer 7

Sigurnije na internet uz Večernjak

surfanje-txt.jpg
import
17.06.2008.
u 18:02

Internet Explorer nije samo još jedan program na vašem računalu: to je prozor u svijet interneta. Nekad je internet bio tek zabava poklonika računala, no danas je obrnuto – računala se nabavljaju samo zato da bi se pristupilo internetu.

A web preglednik postaje najvažniji program; njime možete pristupiti nepreglednom bogatstvu sadržaja koje nudi internet, od vijesti i informacija do videa i društvenih mreža.

Internet Explorer 7 najnoviji je Microsoftov web preglednik, a njegova je najdragocjenija osobina povećana sigurnost.

On automatski štiti korisnike od virusa i drugih zloćudnih programa te od krađa identiteta i zloupotrebe osobnih podataka korisnika. No, Internet Explorer 7, koji je inače sastavni dio Windowsa Vista, ima i brojne druge prednosti koje omogućuju jednostavnije i lakše “surfanje”.

U Večernjakovoj knjižici možete doznati kako se možete lakše i brže kretati web stranicama, kako prilagoditi izgled Internet Explorera 7 vlastitim potrebama, kako organizirati omiljene stranice tako da budu lako dostupne, kako sačuvati web stranice, fotografije i druge sadržaje na vlastitom računalu, kako ispisati web stranice na pisaču točno onako kako vi to želite... i još mnogo toga, a sve objašnjeno na jednostavan i pristupačan način!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije