Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aplikacija Doct

Savjeti i drugo mišljenje liječnika putem video poziva: Nije potrebno čekanje i naručivanje

Doct
Doct
07.12.2022.
u 14:31

- Mišljenja smo da ćemo ovime uvelike pomoći korisnicima Docta da brzo dođu do kvalitetnih savjeta i mišljenja specijalista, te da svoje zdravlje nikada više ne stave na čekanje - kazao je Alen Pecirep, direktor Docta

Organizacija, prijevoz i čekanje za posjet liječniku i pregled mogu dugo trajati, no osmišljena je aplikacija putem koje se savjeti i drugo mišljenje mogu dobiti preko video poziva, bez čekanja i bez rezervacije termina. Riječ je o aplikaciji Doct, platformi koja spaja korisnike i liječnike opće prakse. Također, aplikacija čuva i vašu povijest bolesti, koja je dostupna liječnicima, te se ažurira nakon svakog poziva. 

Doct aplikacija dostupna je za iPhone, Android i Huawei uređaje, a nakon instaliranja, poziv liječniku možete uputiti već kroz nekoliko trenutaka. Možete nazvati bilo kada, od bilo gdje jer su liječnici na platformi dostupni 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

- Svrha Docta je učiniti zdravstvenu skrb pristupačnijom. Želimo olakšati život našim korisnicima. Nikome se ne sjedi u čekaonici ako to baš nije nužno potrebno, a 70% posjeta liječniku uspješno se može obraditi online. Naša je misija digitalizacijom liječničke posjete učiniti bržima i jednostavnijima. Naši liječnici će vam pružiti podršku u svim medicinskim pitanjima: mogu vas savjetovati kako se sami liječiti, ponuditi drugo mišljenje u vezi s postojećom dijagnozom, preporučiti specijalistu ili dati savjete o lijekovima koje trenutno uzimate. Bez obzira o kojem se problemu radi, naši liječnici pružit će iznimno profesionalan i kvalitetan savjet. U narednih par mjeseci otvaramo platformu za liječnike specijaliste i korisnici će moći rezervirati termin sa specijalistima i plaćati samo po pozivu. Mišljenja smo da ćemo ovime uvelike pomoći korisnicima Docta da brzo dođu do kvalitetnih savjeta i mišljenja specijalista, te da svoje zdravlje nikada više ne stave na čekanje - kazao je Alen Pecirep, direktor Docta.

Doct je dostupan kao mjesečna ili godišnja pretplata. Također, moguće se pretplatiti na Osobni paket, za jednu osobu, ili Obiteljski paket, za dvoje odraslih i djecu do 18 godina. Cijena Osobnog paketa je 45 kuna mjesečno, a cijena Obiteljskog paketa 90 kuna mjesečno. Za godišnje plaćanje ostvaruje se 20% popusta, a prvih mjesec dana korištenja je besplatno.

 

Komentara 1

SA
sasha68
14:20 14.12.2022.

fantastično...i nijednog komentara, ovo ni ne citaju očito a onda se zale kako nema niapretka kod nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije