Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAP

SAPPHIRE NOW Reimagined prvi put održava se u digitalnom obliku

SAPPHIRE NOW prvi put u digitalnom obliku
Foto: SAP
1/2
28.05.2020.
u 08:19

SAPPHIRE NOW, globalna konferencija koja donosi uvide, vizije, vodstvo i usmjerenje SAP zajednici, s obzirom na situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19, neće se održati u tradicionalnom „licem u lice“ obliku, već ide korak dalje i ulazi u virtualni svijet.

Konferencija SAPPHIRE NOW Reimagined prvi put održava se u digitalnom obliku Radi se o globalnoj konferenciji za koju se tražila kotizacija više, a sada će biti besplatna i dostupna svima

SAPPHIRE NOW, globalna konferencija koja donosi uvide, vizije, vodstvo i usmjerenje SAP zajednici, s obzirom na situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19, neće se održati u tradicionalnom „licem u lice“ obliku, već ide korak dalje i ulazi u virtualni svijet. Ovogodišnje izdanje konferencije doživljava uzbudljiv zaokret te se prvi put održava u potpunosti u digitalnom obliku pod nazivom SAPPHIRE NOW Reimagined.

Konferencija koja se svake godine održavala u Orlandu i za koju se tražila kotizacija više bit će besplatna i dostupna svima u digitalnom obliku.

Svi registrirani korisnici moći se sudjelovati na konferenciji u virtualnom obliku putem digitalnog sadržaja koji pruža korisne informacije i pokriva različite poslovne interese. Sudionike očekuje program ispunjen najnovijim vizijama i strategijama SAP direktora, novostima i aktivnostima nekih od trenutačno najinovativnijih kompanija u svijetu te uvid u suradnju partnera sa SAP-om, osobito u vrijeme krize i pandemije.

Program konferencije

Digitalni program konferencije podijeljen je u tri različita, ali jednako zanimljiva i edukativna, tematska dijela. Prvi dio programa pod nazivom SAPPHIRE NOW Unplugged donosi tjedni, besplatni pristup seriji videa s razgovorima lidera, mislioca, influencera i stručnjaka koji dijele svoj uvid u navigiranje i vođenje života tijekom pandemije. Novi sadržaj objavljuje se svaki utorak i četvrtak, a na službenoj stranici već se nalazi nekoliko videa koji kroz genijalne razgovore nude odgovore na ekonomska pitanja te uvid u izazove i prilike s kojima se suočavamo.

Drugi dio programa SAPPHIRE NOW Vision, otvara razgovor Christianom Kleinom, direktorom SAP-a, u sklopu kojeg će on sa svima podijeliti svoju viziju redefiniranog SAP-a, uključujući inovacije koje su trenutno u razvoju i inspirirajuće uspješne priče potrošača. Na službenoj stranici dostupan je kratki uvod u razgovor koji će svi registrirani korisnici moći pogledati 15. lipnja.

Zadnji, ali ne manje bitan, dio programa SAPPHIRE NOW Converge će, od 15. lipnja, biti glavna online destinacije za SAP sadržaj na zahtjev i uživo. U ovom dijelu programa sudionici će, putem digitalne mreže s nekoliko kanala, imati svaki tjedan dostupan novi sadržaj u kojem SAP-ovi stručnjaci direktno dijele svoje uvide kroz ključna predavanja, interakcije uživo i stručne razgovore. Bit će to odlična prilika za dobivanje odgovora na sva neodgovorena pitanja, detaljno učenje o inovacijama te diskusije koje pokrivaju različite dijelove poslovanja i industrije poput financija, ljudskih potencijala, korisničkog i mobilnog iskustva, održivosti, upravljanja iskustvom te mnoge druge teme.

Besplatan pristup vrijednom sadržaju koji donosi digitalno izdanje konferencije SAPPHIRE NOW Reimagined bit će omogućen svim postojećim, ali i novim korisnicima koji se registriraju na službenoj stranici konferencije. •

Ključne riječi
sap

Komentara 2

Avatar CarolKO96
CarolKO96
09:16 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
01:31 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije