Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI SA ZASLONOM

Samsung radio provjere na Foldu, datum predstavljanja objavit će u idućim tjednima

Samsung Galaxy Fold
Foto: Danijel Lijović
1/15
23.04.2019.
u 13:55

Poduzet ćemo potrebne korake kako bismo ojačali zaštitu zaslona. Također, dodatno ćemo osvijestiti korisnike o zaštiti i korištenju zaslona, uključujući i zaštitni sloj, poručili su iz Samsunga.

Samsung je odlučio odgoditi predstavljanje modela pametnog telefona Galaxy Fold, a novi datum predstavljanja objavit će u narednim tjednima. 

Sve je krenulo kada su recenzenti počeli objavljivati fotografije i snimke oštećenja nastalih na testnim modelima. Iz Samsunga su objavili kako su prvi rezultati provjera pokazali da su na ispravnost zaslona mogli 'utjecati pritisci na gornju i donju stranu izloženih dijelova šarke, ali i određene tvari koje su se našle unutar uređaja'.

- Drago nam je što je ovaj pametni telefon izazvao veliki interes. Iako mnogi recenzenti u njemu vide ogroman potencijal,  neki su nam također ukazali na to kako uređaj treba daljnja poboljšanja kako bi se osiguralo najbolje korisničko iskustvo.

Kako bismo u potpunosti procijenili ove povratne informacije i proveli daljnje interne testove, odlučili smo odgoditi predstavljanje Galaxy Folda. Novi datum predstavljanja planiramo objaviti u narednim tjednima.

Prvi rezultati provjera pokazali su kako su na ispravnost zaslona mogli utjecati pritisci na gornju i donju stranu izloženih dijelova šarke, ali i određene tvari koje su se našle unutar uređaja.

Poduzet ćemo potrebne korake kako bismo ojačali zaštitu zaslona. Također, dodatno ćemo osvijestiti korisnike o zaštiti i korištenju zaslona, uključujući i zaštitni sloj,  kako bi naši korisnici iskoristili sve prednosti Galaxy Folda - poručili su iz Samsunga te su se zahvalili korisnicima na povjerenju, strpljenju i razumijevanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije