Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITETI

Samsung predstavio nova dva tableta: Galaxy Tab S4 i Galaxy 
Tab A 10.5’’

Galaxy Tab S4
Foto: Samsung
06.08.2018.
u 09:18

Dok svijet čeka da Samsung izbaci novi flagship Note 9, Korejci su lansirali svoje najbolje tablete

Usred ljeta korejska kompanija Samsung objavila je novu seriju jakih Galaxy tableta – Tab A 10.5’’ i Tab S4. Radi se o novoj luksuznoj seriji lijepog dizajna i snažnih performansi. Model Galaxy Tab S4 novi je Android 2-u-1 tablet prilagodljiv i za rad u uredu i kod kuće ili pak u pokretu. Ugodna je zamjena za stolno računalo. Može se povezati s fizičkom Book Cover tipkovnicom (prodaje se zasebno).

Dolazi sa S Pen olovkom. Ima 10.5 inčni Super AMOLED zaslon s omjerom 16:10, četverostruke stereo zvučnike, Qualcommov Snapdragon 835 čipset, 4 GB radne memorije i bateriju od 7300 mAh s brzim punjenjem. Model Galaxy Tab A 10.5’’ namijenjen je za obiteljsku zabavu i odličan za gledanje filmova. Ima nešto slabiji čipset Snapdragon 450, 3 GB radne memorije i bateriju od 7300 mAh, a također ima četiri ugrađena zvučnika kao i jači model Tab S4.

Roditelji će biti zahvalni što Tab A 10.5 dolazi s ograničenjima za djecu (Kids Mode, Kids Browser, Galaxy for Kids) pa je moguće namjestiti vremensko ograničenje, a roditelji imaju i kontrolu nad upravljanjem sadržaja. Moguće je postavljanje različitih računa, uključujući i posebne za djecu s manjim ovlastima. Služi i kao upravljačka jedinica za povezane uređaje u pametnom domu. Možete preko tableta pojačati grijanje, prilagoditi rasvjetu...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije