Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Samo uz #Supertjedan jeftiniji smartfoni

Supertjedan
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
14.11.2015.
u 07:30

Došlo je vrijeme popusta u webshopu Hrvatskog Telekoma. #Supertjedan od 6. studenog ponovno nudi nekoliko izvrsnih pametnih telefona po radikalno sniženim cijenama ukoliko uređaje kupite online

Čak sedam smartfona tijekom ovog izdanja akcije koja vrijedi samo u webshopu bit će ponuđeno na popustu. Cjelokupnu ponudu potražite na stranicama #Supertjedna, pa pogledajte što smo izdvojili ovom prilikom.

Huaweijev P8, ovogodišnja perjanica kineskog proizvođača s podrškom za brzo surfanje mrežama 4G/LTE, nudi nekoliko zgodnih značajki.

Tako, recimo, dupli dodir ekrana omogućava snimanje fotografija širokog kadra. Ukoliko nacrtate krug na ekranu brzo možete fotografirati sadržaj koji se nalazi u njemu. Ima i funkciju koja omogućuje da ga dozivate glasom u slučaju da ga izgubite. Odazvat će se putem zvučnika.

Koristi operativni sustav Android 5.0 Lollipop, s Huaweijevim sučeljem Emotion 3.0. Zaslon je IPS-Neo LCD, dijagonale 5,2 inča (13,2 centimetra) i rezolucije 1.920 puta 1.080 piksela. Stražnja kamera dolazi s 13, prednja s osam megapiksela.

Foto: PR FOTO

Huawei P8, Promo/Huawei

Pogoni ga osmojezgreni 64-bitni procesor HiSillicon Kirin 930 na dva GHz, podržan s tri GB RAM-a. Od 16 GB ugrađene memorije na raspolaganju vam je deset, koje možete proširiti do 128 GB karticom mikroSD.

Baterija je litij-ionska, kapaciteta 2.680 mAh.

Samo tijekom ovog #Supertjedna možete ga nabaviti s popustom od 800 kuna, uz tarifu Najbolja - Imam sve.

Zakrivljena perjanica LG G Flex 2 također je uređaj koji podržava korištenje mreža 4G i Android Lollipop. Zaslon je FHD P-OLED, dijagonale 5,5 inča (13,9 cm) i razlučivosti 1.920 puta 1.080 piksela.

Stražnja kamera opremljena je s 13, prednja s 2,1 megapiksela. Mogu snimati video UHD razlučivosti. Ispod poklopca je osmojezgreni procesor Snapdragon 810 (četverojezgreni Cortex A53 na 1,5 i četverojezgreni Cortex A57 na dva GHz), podržan s velikih 16 GB RAM-a.
Uređaj ima isto toliko ugrađene memorije, koju možete proširiti pomoću kartice mikroSd do 128 GB.

Foto: PR FOTO

LG G Flex 2, Promo/LG

Baterija kapaciteta 3.000 mAh izdržat će do 20 sati razgovora i napuniti se do 50 posto kapaciteta za pola sata. Odlikuje se i podrškom za NFC, HDMI i Miracast, kao i stražnjom maskom koja obnavlja ogrebotine za 10 sekundi.

Samo tijekom #Supertjedna dostupan je uz Najbolju tarifu Imam sve i popust od 970 kn (umjesto 998 platit ćete 18 kn jednokratno).

Alcatelov Idol 3 poseban je po tome što ga možete primiti i naopačke - korisničko sučelje automatski će se prilagoditi. Otporan na vodu i prašinu, nudi zaslon IPS LCD dijagonale 4,7 inča (11,9 cm), razlučivosti 1.280 puta 720 piksela.

U svojoj se kategoriji ističe time što je opremljen JBL-ovim audiosustavom s dva prednja zvučnika i Harmanovom tehnologijom Clari-Fi.

Kamere (stražnja s 13, prednja s pet megapiksela) mogu snimati video rezolucije 1.080 p, a podržane su i tehnologijom Technicolor Color Enhance.

Foto: PR FOTO

Alcatel Idol 3, Promo/Alcatel

Četverojezgreni procesor radnog takta 1,2 GHz podržan je s 1,5 GB RAM-a. Od osam GB ugrađene memorije dostupno je četiri, što možete proširiti do 32 GB karticom mikroSD). Baterija je litij-ionska, kapaciteta 2.000 mAh.

U HT-ovu webshopu tijekom #Supertjedna cijena mu je snižena za 530 kuna, s 548 na 18 kn, uz Najbolju tarifu Surfam.

Sonyjeva Xperia Z3 najstariji je model u ovoj ponudi. No, nemojte ju unaprijed zbog toga otpisati. Riječ je o odličnom smartfonu s Androidom Kitkat 4.4 i podrškom za 4G, pogodnom za one koji žele dobre performanse po razmjerno niskoj cijeni.

Z3 ima zaslon Live Colour LED Triluminos, dijagonale 5,2 inča i razlučivosti 1.920 puta 1.080 piksela. Kamera dolazi sa senzorom od 20,7 megapiksela i mogućnošću snimanja videa u rezoluciji UHD 4K.

Procesor je četverojezgreni Qualcommov Snapdragon 801 na 2,5 GHz, uz dva GB RAM-a. Nudi 16 GB memorije, proširivo do 128 GB karticom mikroSD.

Foto: PR FOTO

Sony Xperia Z3, Promo/Sony

Baterija kapaciteta 3.100 mAh trebala bi osigurati do 19 sati razgovora, a Sony je poznat po značajci Stamina koja može značajno produljiti rad mobitela čak i kad je baterija na izdisaju. Z3 ujedno odlikuje i najviša razina vodootpornosti u pametnim telefonima (oznaka IP65/68).

Dostupan je tijekom #Supertjedna uz Najbolju tarifu Surfam i popust od 400 kn (umjesto 1.498 plaćate 1.098 kn).

Ako niste znali, svi novi korisnici koji prijeđu u HT ne samo što mogu odabrati jedan od uređaja po cijeni koja vrijedi tijekom #Supertjedna, već će dobiti i dodatni gigabajt prometa mobilnog interneta ukoliko odaberu tarifu Imam sve za 199 kn/mjesečno. Ponuda vrijedi samo za nove korisnike.

U HT-ov webshop se isplati zaviriti i provjeriti što je novo. Često nude popuste ili dodatne pogodnosti uz tarifu, a nude i brzu besplatnu dostavu.

Više informacija potražite na stranicama HT-ovog webshopa.

Želite prijaviti greške?