Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
5 12°C
 • miroslav.petkovic.7564:

  Imaju pravo svoj vlastiti imati i toje to.. Ne daim svak trlja brlja kuci! Ne ko mi Rusi nam dali S300 a nasi Amerin ga isporucili. Zadnje klosarstvoo. moramo gazdu slusat. Rusi su veliki i slobodarski narod mogu sta hoce, ... prikaži još! a Ameri stari tek ko Rus Bolshoi teatar.

 • Avatar fidelio
  fidelio:

  Smijemo se Rusima, a mi već godinama živimo u cenzuri. I to onoj nedorečenoj, dvoličnoj, puno gore vrste. Nije zabranjeno reći, ali ako kažeš, bit će posljedica. Mel Gibson je npr. naučio što znači reći nešto što se ne smije. ... prikaži još! Kažeš li nešto o duginoj zajednici, možda dobiješ otkaz. Ako pronađeš znanstvene dokaze koji proturječe globalnom zagrijavanju, više nikad nećeš biti objavljen u nekoj poznatoj znanstvenoj publikaciji. Kažeš li da Velika Britanija treba van iz EU, dobit ćeš po prstima. Kažeš li da učiteljima trebaju dostojanstvene plaće, netko će izvući koliko ti zarađuješ. Javiš li neku vijest koja novinarima ne odgovara, okusit ćeš medijsku blokadu. I svi se prave kao da ne živimo u cenzuriranom svijetu. Ali da, stanje sloboda u Rusiji je ugroženo :)

 • ZLO:

  Da, nije mi jasno zašto Putin to radi... zapadni "partneri" nebi nikad, ni u ludilu isključili Rusiju iz interneta. Apsolutno nezamislivo.

Još iz rubrike Tech/Sci

A1
BRZINA JE VRLINA

3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga

Ilustracija
KONAČNO

Google maps uvodi genijalnu opciju koja dodatno olakšava putovanja

Disney+
INOVACIJE

Disney+ i Apple TV napravili strku 
na već napučenom streaming tržištu