Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Radni prostor od 6,3 inča

Samsung Galaxy Note10
Foto: Promo
1/5
27.09.2019.
u 09:05

Galaxy Note10 pružit će vam slobodu i mogućnost da iskažete svoju kreativnost, ostvarite svoje ciljeve i radite ono što volite – gdje god se nalazite.

Sve više i više ljudi u poslovnom svijetu kod obavljanja svakodnevnih aktivnosti kao primarni uređaj koristi upravo pametni telefon, pri čemu je vrhunska povezivost jedna od najtraženijih karakteristika. Budući da poslovne aktivnosti sve češće nadilaze prostore ureda, pametni telefoni već odavno ne služe samo za poruke i pozive, već su vlasnicima nezamjenjivi osobni asistenti. S obzirom na to, slobodno možemo reći da danas cijeli ured stane u 6,3 ili 6,8 inča, ovisno o tome radi li se o Samsung Galaxy Note 10 ili Note 10+ uređaju.

Prošli je tjedan u Zagrebu, a prije toga u svijetu, Note serija premijerno predstavila svoje deseto izdanje. Osim što su vjerni korisnici Note serije s nestrpljenjem očekivali ovaj najnoviji model, ova vijest je posebno značajna za poslovne korisnike, kojima je Note serija oduvijek prvi izbor. Jedan od glavnih argumenata za to je S Pen olovka koja dolazi uz uređaj, a koja na Note10 i Note10+ donosi određena poboljšanja. Inovacije su uvedene u smislu olakšane izrade bilješki jer sada sve što zapišete na ekranu postaje digitalni tekst spreman za izvoz u čitav niz formata i to samo jednim klikom.

Foto: Arena Hospitality Group

Samsung je posebnu pozornost posvetio iskustvu i potrebama korisnika, što govori i činjenica da Note po prvi put dolazi u dvije veličine. Zaslon od ruba do ruba najkvalitetniji je do sada i gotovo da nema okvir, dok se za kvalitetu slike pobrinuo nagrađivani Dynamic AMOLED zaslon sa HDR10+ certifikatom. Provodite li veći dio dana na vašem pametnom telefonu, sasvim sigurno će vam koristiti i mogućnost super brzog punjenja za samo 30 minuta, uz jačinu od 45W.

Također, kreativci dobivaju još jedan moćan alat u svojim svakodnevnim projektima. Uređaji Note serije sadrže profesionalnu kameru s performansama koje osiguravaju premium fotografije i video materijale, uz Live focus video opciju koja se fokusira samo na objekt te Zoom-In Mic koji pojačava glavni zvuk i istovremeno umanjuje pozadinske šumove.

Osim toga, Samsung je u novoj seriji svojim korisnicima omogućio neograničeno i neometano iskustvo povezivosti između uređaja. Tako Galaxy Note10 pruža opciju lakog prebacivanja sadržaja s mobilnog telefona na zaslon računala zahvaljujući Samsung DeX-u, dok je za dodatnu sigurnost podataka zadužen Samsung Knox, koji sve podatke na uređaju čini posve sigurnim.

Foto: Arena Hospitality Group

S obzirom na sve performanse, inovacije i prednosti Galaxy Note10 serije, možemo zaključiti kako su ovi uređaji glavni alat poslovnih korisnika, koji sve svoje aktivnosti i obaveze mogu nesmetano i potpuno obavljati čak i kad su izvan ureda. Drugim riječima, Galaxy Note10 pružit će vam slobodu i mogućnost da iskažete svoju kreativnost, ostvarite svoje ciljeve i radite ono što volite – gdje god se nalazite.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije