Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisnici se žale

Prvi problemi: Jaka svjetlost kvari rad kamere novog iPhonea 5!

iPhone 5 (1)
Getty Images/AFP/Pixsell
28.09.2012.
u 08:21

Na objektivu ostaje ljubičasti trag koji se onda pojavljuje na svim fotografijama

Vlasnici novog  iPhonea 5 već su počeli prijavljivati pritužbe na svoje "ljubimce", posebno na kameru. Upozoravaju na moguću softversku pogrešku koja stvara ljubičasto svjetlo u objektivu.

>>U tri dana planut će 10 milijuna iPhonea 5

Korisnici iPhonea 5 svoje su kritike objavili na portalu AnandTech, a objasnili su da do greške na kameri dolazi zbog jake svjetlosti, primjerice sunčeve ili odsjaja od svijetlih predmeta. Nakon što se iPhone 5 okrene u drugu stranu, na objektivu ostaje ljubičasti trag koji se onda pojavljuje na svim fotografijama napravljenim nakon toga.

>>Potuklo se 2000 Kineza pa zatvorili tvornicu koja proizvodi iPhone 5

Klix.ba piše da su neki od nezadovoljnika uložili su žalbu i samom Appleu, a odgovoreno im je kako su upoznati s problemom i da rade na njegovu otklanjanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije