Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav pothvat!

Prvi na svijetu kupio iPhone 6 da bi ga namjerno bacio u pivu

mobitel
Foto: Daily Mail video screenshot
26.09.2014.
u 07:34

Cijeli pothvat zabilježen je videokamerom i dio je marketinške kampanje za proizvod koji mobitele nakon dodira s tekućinom navodno vraća iza mrtvih

Lansiranje iPhone-a 6  s nestrpljenjem su iščekivali fanovi Applea diljem svijeta, no jedan od njih odlučio je biti prvi na svijetu koji će u rukama držati posljednji krik tehnologije, javlja Daily Mail. Kanađanin Michael Mooney proveo je 22 sata u avionu kako bi stigao u Australiju, potplatio prvog čovjeka u redu za novi iPhone te potom potpuno novi pametni telefon namjerno bacio u kriglu pive.

Cijeli pothvat zabilježen je videokamerom i dio je marketinške kampanje za proizvod koji mobitele nakon dodira s tekućinom navodno vraća iza mrtvih.

O kakvom je pothvatu riječ, pogledajte u videu.

 

>> Čekao 44 sata da kupi iPhone 6 ženi koja ga je ostavila

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
07:46 26.09.2014.

Robovi tehnologije došli su na svoje. U to ime šaljem im svoju najdublju sućut.

Avatar Daruvar_
Daruvar_
10:31 26.09.2014.

Namjerno ga bacio u pivo, a ne u pivu.

NE
Neutralac
18:11 26.09.2014.

Pivo - ovo pivo (srednji rod) . Pivo, od piva, u pivo, s pivom - kome je to Pivo zenskog roda.... mozda ova "pivica".....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije