Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prigodni program za najmlađe – Adventsko jutro u ACR-u

Prigodni program za najmlađe – Adventsko jutro u ACR-u
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
06.12.2017.
u 13:53

Cilj prigodnog programa je istaknuti naprednu tehnologiju planetarija zahvaljujući kojoj uvijek možemo gledati zvjezdano nebo, putovati galaksijama i dr.

Astronomski centar Rijeka je tijekom prosinca u sklopu Matineje za najmlađe pripremio program Adventsko jutro u ACR-u. Spomenuti program sastoji se od dva dijela:

- u prvom dijelu posjetitelji će razgledati i upoznati svijet planetarija uz kratki show koji će biti prikazan na njegovoj kupoli, a pod vodstvom popularizatora astronomije;

- nastavak, drugi dio programa, odvija se u pretprostoru planetarija gdje će se održati radionica izrade zvjezdanog neba. Radionicu će voditi umjetnik Ivo Matošić.

Cilj prigodnog programa je istaknuti naprednu tehnologiju planetarija zahvaljujući kojoj uvijek možemo gledati zvjezdano nebo, putovati galaksijama i dr., a uz malo mašte i kreativnosti, nebo puno zvijezda izradit će oni najmlađi koje će tijekom blagdana krasiti prostor predplanetarija Astronomskog centra Rijeka.

Program Adventsko jutro u ACR-u održat će se 9., 16. i 23. prosinca 2017. godine u 11 sati, a namijenjen je djeci od 7 do 10 godina kao i roditeljima koji žele sudjelovati zajedno, učiti i stvarati.

Broj sudionika programa je ograničen. Prijave se zaprimaju na: info@rijekasport.hr ili na tel. 051/406-444.

Ulaznica uključuje obilazak i show u planetariju te sudjelovanje na radionici.

Cijena ulaznice za djecu, studente, umirovljenike i osobe s invaliditetom iznosi 10 te za odrasle 20 kuna.

Astronomski centar Rijeka, www.astronomski-centar-rijeka.hr, Facebook Astronomski centar Rijeka.

Želite prijaviti greške?