Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGLI CIJENE

Pretplatnici HT-a, Vipneta i Tele2 plaćat će 8 dodatnih kuna

mobitel
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
10.06.2014.
u 16:40

Korisnici bonova plaćat će 10 posto više na vrijednost bona

Mobilni operatori završili su svoje kalkulacije i podigli cijene i to svi jednako. Posljednji, Vipnet, jučer je poslao obavijest svojim korisnicima o povećanju cijena od 11. lipnja. Dakle, pretplatnici HT-a, Vipneta i Tele2 plaćat će 8 dodatnih kuna na dosadašnje račune (bez PDV-a), dok će korisnici bonova plaćati 10 posto više na vrijednost bona. Primjerice, bon od 50 kuna stajat će 55 kuna.

Podsjetimo, mobilni operatori povećali su cijene jer im je Vlada nametnula novi harač, odnosno povećala naknade na cijene frekvencija da bi spasila proračun.

>> Znate li svoja prava? Evo što možete učiniti povećaju li teleoperateri cijene!

Komentara 15

TH
than
16:54 10.06.2014.

Znaci prebacili su teret na gradjane. Nista neocekivano. Glavno da vladajuci 'ne uvode' novi 'porez' gradjanima.

Avatar pavo24
pavo24
16:57 10.06.2014.

Kartel!

ST
stefj
18:16 10.06.2014.

Već isti tren kad je donesen zakon bilo jasno da će novi porez plaćati građani. To je normalno. Tako će biti i s porezom na kamate, kao i sa svim ostalim porezima. Po tome se vidi da političari nemaju niti morala niti odgovornosti - kod uvođenja svakog poreza objašnjavaju građanima da oni porez neće osjetiti. To je Linić pričao i za trošarine i za konkretno ovaj porez... Ne znam što ova vlada misli i hoće, ali radi birokracije već godinama uništava privredu i građane. Vjerojatno ne misli ništa drugo, nego kako još koji dan održati status quo... Tako je to već godinama, kad se vlada i sindikati državnih službi dogovaraju što i kako će raditi. Radi toga ispaštaju svi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije