Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADA

Posebno priznanje za Styriju: 'Konstantno inovira industriju'

Styria dobila priznanje Instituta za inovacije
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
24.09.2018.
u 23:26

Institut je proslavio 10. godišnjicu rada, a tim povodom je uručio priznanje svojim partnerima. Za dugogodišnju suradnju i kontinuirano inoviranje industrije te izgradnju njene budućnosti nagradu je dobila i Styria Grupa.

Lijepo je što surađujemo s puno kompanija, a još je ljepša dubina te suradnje. Hvala svim partnerima na podršci, rekao je Goran Vlašić, predsjednik Vijeća Instituta za inovacije.

Prilikom proslave 10. godišnjice Instituta u hotelu Westin, Vlašić je svim partnerima uručio i posebno priznanje. Za dugogodišnju suradnju s Institutom i kontinuirano inoviranje medijske industrije te izgradnju njene budućnosti nagradu je dobila i Styria Grupa.

- Kao vodeća medijska grupacija u Hrvatskoj, ponosni smo što smo dio puta Instituta i što je naša podrška prepoznata i ovom nagradom - rekla je direktorica za upravljanje ljudskim potencijalima Styrije Ivana Krajinović.

Vlašić je dodao kako se nada daljnjoj suradnji te stvaranju dodatnih strateških prilika uz Styriju i ostale partnere Instituta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije