Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tagger'

Posao iz snova: Traže osobu za gledanje filmova i serija

TV
Foto: Thinkstock
09.07.2014.
u 13:18

Nažalost, Netflix u Hrvatskoj još nije dostupan, tako da je pozicija otvorena za stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva i Irske

Internet videoteka Netflix koja je nedavno počela producirati i vlastiti program (serije ''Kuća od karata'', ''Narančasta je nova crna''), objavila je oglas za posao u kojem traži osobu koja će gledati i ocjenjivati njihove sadržaje.

Novi će zaposlenik tako morati gledati i analizirati filmove i serije koje Netflix planira emitirati. Takozvani ''tagger'' trebao bi sudjelovati u prvoj fazi stvaranja sustava za preporuke koji bi korisnicima trebao omogućiti visoko personalizirano iskustvo.

Nažalost, Netflix u Hrvatskoj još nije dostupan, tako da je pozicija otvorena za stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva i Irske.

Kakve su kvalifikacije potrebne za takav posao pogledajte OVDJE.

>> Najveći televizor na svijetu ima ekran od 370 inča i stoji 9,5 milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:37 27.07.2014.

Amerikanci traže astronauta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije