Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTUPNA NA 92 TRŽIŠTA

Popularna platforma za slušanje glazbe Spotify napokon stigla u Hrvatsku

Spotify
Foto: Fabian Sommer/DPA/PIXSELL
14.07.2020.
u 19:28

Platforma omogućava slušanje glazbe ili podcasta u svakom trenutku na računalu, mobitelu ili tabletu, a na svojim se stranicama hvali kako je najveći izvor zarade za glazbenu industriju.

Platforma za slušanje glazbe Spotify od utorka je dostupna u Hrvatskoj i još 12 država.

Spotify od utorka nudi besplatne usluge i pretplatu na 13 novih tržišta. Osim Hrvatske, tu su Rusija, Albanija, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Kazahstan, Kosovo, Moldavija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Srbija, Slovenija i Ukrajina.

Time se ta globalno popularna platforma proširila na sveukupno 92 tržišta, a na to se odlučila nakon snažnog rasta tijekom pandemije koronavirusa.

Spotify je platforma iz Švedske koja je krajem prošle godine prestigla Apple kao predvodnik tržišta slušanja glazbe te ima više od 130 milijuna pretplatnika i 260 milijuna korisnika.

Platforma omogućava slušanje glazbe ili podcasta u svakom trenutku na računalu, mobitelu ili tabletu, a na svojim se stranicama hvali kako je najveći izvor zarade za glazbenu industriju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije