Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno noviteta

Pogledajte novi redizajnirani Poslovni.hr!

Poslovni.hr
Poslovni.hr
30.09.2012.
u 12:34

Danas je čitateljima predstavljen redizajnirani portal Poslovni.hr. Stranica je u potpunosti izrađena u HTML5 tehnologiji, što je još uvijek novitet na hrvatskom tržištu.

Liderska pozicija na tržištu, stalna potreba za rastom i razvojem platforme, ali i sadržaja te odgovornost prema čitateljima nagnali su jesenas digitalni tim Styrije da pokrene proces redizajna portala Poslovni.hr. Redizajn je nakon godinu dana završen i predstavljen javnosti, a rezultat je brži, pregledniji, sadržajniji i moderniji web portal.

Novi dizajn osmislila je zagrebačka tvrtka Kiosk studio, dok je za back-end odgovoran developerski tim Styrije. Stranica je u potpunosti izrađena u HTML5 tehnologiji, što je još uvijek novitet na hrvatskom tržištu – a podržava niz funkcionalnosti poput pregledavanja animiranih elemenata bez korištenja flasha.

 Pretraživanje sadržaja

Redakcija Poslovnog dnevnika (print i web) kombinirano proizvede preko 100 tekstova na dnevnoj bazi. Nemate vremena za snalaženje na novom portalu i ne znate gdje možete naći SVE vijesti dana? Za vas su osmislili pretraživač Vremeplov, inovativni način pregledavanja sadržaja koji omogućava brže i praktičnije traženje vijesti prema vremenu objave. Svi tekstovi objavljeni u jednom danu (datumu) složeni su jedan ispod drugog prema vremenu objave. Nećete propustiti ništa!

Osim Vremeplova, pretraživanje je na Poslovni.hr olakšano i kroz sadržajne rubrike Vijesti, Kompanije, Financijska tržišta, Poduzetnik, Komentari, Marketing&Mediji, Tehnologija, After5. Padajući izbornik u navigacijskoj letvi daje vam urednikov prijedlog „najvažnijeg članka dana.“

Sadržajni noviteti

Osim novog dizajna, portal je osvježen i sadržajno. Rubrika Poduzetnik  jače je usmjerena prema malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima. Ideja je ponuditi realnom sektoru Tips&Tricks tekstove koji rješavaju realne probleme u svakodnevnom poslovanju. Sadržajna novost je i potpuno nova rubrika After 5 koja donosi lifestyle vijesti i „opušteniju“ formu tekstova u magazinskom layoutu.

Ostalo sami proučite OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije