Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počela prodaja

PlayStation 4 stigao u Hrvatsku, gameri u ponoć čekali u redu

playstation 4
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/9
29.01.2014.
u 09:15

Ispred poslovnice Sony Centera Sancta Domenice, ekskluzivnog distributera PS4 za hrvatsko tržište, okupili su se brojni gameri nestrpljivo iščekujući početak prodaje.

U noći s utorka na srijedu gameri su došli na svoje. Naime, točno u ponoć u zagrebačkom Westgate Shopping Cityju počela je službena prodaja najnovijeg izdanja Sonyjeve konzole PlayStation 4.

Ispred poslovnice Sony Centera Sancta Domenice, ekskluzivnog distributera PS4 za naše tržište, okupili su se brojni gameri nestrpljivo iščekujući početak prodaje, a uoči početka sudjelovali su i u dva turnira koja su priredili organizatori.

Valentino Filipović bio je prvi sretnik koji je kupio PlayStation 4 u Hrvatskoj.

>>PlayStation 4 prodan u 4,2 milijuna primjeraka

>>CoD: Ghosts i Battlefield 4 najprodavanije igre za PS4 u prosincu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije