Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pet razloga zašto je Samsung Galaxy S linija najbolja do sada

Samsung Galaxy S linija
Foto: Promo
1/3
15.03.2019.
u 14:54

Galaxy S10 ima najbolji Samsung zaslon do sada, prvi na svijetu Dynamic AMOLED zaslon

Kada uložite cijelo desetljeće u razvoj jedne linije, krajnji rezultat predstavlja vrhunac performansi i dizajna. Tri jedinstvena pametna telefona – S10e, S10 i S10+, zasigurno će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Njihova prodaja započela je prije nekoliko dana, a već bilježe rekordnu prodaju u odnosu na bilo koji drugi Samsung pametni telefon koji se prodaje u Europi, u periodu kraćem nego ikada do sada. Zašto? Pa krenimo redom…

Potpuno novi dizajn za gledanje bez ometanja

Galaxy S10 ima najbolji Samsung zaslon do sada, prvi na svijetu Dynamic AMOLED zaslon. Kao prvi pametni telefon s HDR10+ certifikatom, njegov zaslon isporučuje digitalni sadržaj s životopisnim bojama i realnom slikom. Osim toga, zaslon ublažava štetnu plavu svjetlost za čak 42% bez promjene boja na ekranu, što znači da možete gledati vaš omiljeni film ili seriju do kasno u noć uz manje naprezanje očiju.

Zaboravili ste pin ili uzorak za otključavanje telefona?

Uz Samsung pametne telefone iz nove Galaxy S linije više nećete morati brinuti kada zaboravite pin ili uzorak za otključavanje telefona. Zaslon na Galaxy S10 ima ugrađen ultrazvučni skener otiska prsta koji pomoću ultrazvučnih impulsa otkriva 3D konture fizičkog otiska prsta, osiguravajući maksimalnu sigurnost uređaja i zaštitu svih podataka na njemu.

Foto: Arena Hospitality Group

Kamera uz koju je svaka slika vrijedna dijeljenja

Pametni telefoni iz Galaxy S linije dolaze s telefoto kamerom za sjajne mogućnosti zumiranja, širokokutnom kamerom za svakodnevne trenutke i iznimno širokokutnom kamerom za panoramske pejzaže. Ukratko, s kamerama koje će sve vaše čarobne trenutke zabilježiti kao što bi ih zabilježio profesionalni fotograf. Galaxy S10+ ima tri stražnje i dvije prednje kamere, Galaxy S10 tri stražnje i jednu prednju kameru, dok Galaxy S10e ima dvije stražnje i jednu prednju kameru. Ove inteligentne kamere predložit će čak i kompoziciju te automatski optimizirati postavke kamere prema sceni koju želite fotografirati. I prednja i stražnja kamera mogu snimati u UHD kvaliteti, a prvi put u mobilnoj industriji stražnja kamera ima mogućnost snimanja u HDR10+ kvaliteti.

Foto: Arena Hospitality Group

Telefon koji je spreman za cjelodnevnu akciju

Inovativni Galaxy uređaji S10e, S10 i S10+ uče vaše dnevne rutine i uzorke korištenja, pa isključuju aplikacije koje vam ne trebaju, a prilagodljivi način uštede energije upravlja trajanjem baterije na temelju predviđanja vašeg dana. Također, jedna od značajki koja će vas svakako razveseliti jest mogućnost reverzibilnog bežičnog punjenja. Kako joj i naziv kaže, ova značajka omogućuje bežično punjenje drugih uređaja, čak i kompatibilnih nosivih uređaja. Razveselite prijatelje koji uvijek zaborave ponijeti punjač ili jednostavno napunite svoje nove Galaxy Buds bežične slušalice dok ste u pokretu.

Učinite više uz još inteligentniji Bixby

Bixby, Samsungov inteligentni pomoćnik, omogućuje vam da se usredotočite na ono što vam je najvažnije. Ova značajka prilagođava se vašim potrebama učeći vašu rutinu, aplikacije koje volite upotrebljavati, pa čak i pamti što ste već zatražili i kako ste to napravili, pa s vremenom postaje sve korisniji.

Novi pametni uređaji dostupni su blistavim inovativnim bojama – dijamantno crnoj, biserno bijeloj, dijamantno plavoj, intenzivno žutoj i dijamantno zelenoj. Galaxy S10+ je također dostupan i u dva, potpuno nova keramička modela: keramički crni i keramički bijeli model.

Više informacija o samim uređajima možete pronaći ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije