Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Panasonicovi proizvodi osvojili prestižne nagrade EISA

Panasonic (1)
Foto: Panasonic
1/4
PR
Autor
PR članak
16.08.2012.
u 11:44

Vijeće za europske nagrade dodijelilo je Panasonic VIERA TX-P50VT50 titulu ‘Europski Plasma TV 2012.-2013. godine’

Panasonicova vrhunska ponuda u kvaliteti slike, Panasonic VIERA TX-P50VT50 osvojila je titulu ‘Europski Plasma TV 2012-2013 godine’ od strane 2012 European Imaging Sound Association (EISA). Nagrada je priznanje za duboke razine crne boje zbog poboljšanog filtra koji blokira ulazak vanjskog svjetla, reprodukciju prirodnih boja i zadivljujuće Full HD 3D performanse sadržane u elegantnom i stiliziranom obliku, zahvaljujući svom dizajnu od metala i stakla.

Osnovana 1982, European Imaging Sound Association (EISA) je multimedijalna udruga koja testira elektroničke proizvode široke potrošnje. Uz članstvo koje uključuje 50 audio, mobitel, video i foto časopisa iz devetnaest europskih zemalja, EISA nagrade su poznate kao jedna od najprestižnijih potrošačkih preporuka koju proizvod može primiti i ključni pokazatelj najboljeg odabira za potrošača.

Panasonic VIERA TX-P50VT50 NeoPlasma TV zadivila je EISA žiri svojim izvrsnim performansama u 2D i 3D-u. Da bi objasnio zašto je odlučio dati TX-P50VT50 titulu 'Europski Plazma TV 2012-2013 godine', EISA žiri je komentirao: "Jednostavno rečeno, Panasonic TX-P50VT50 je najbolji plazma TV koji možete kupiti, nudeći prirodne boje, duboke razine crne i super Full HD 3D performanse. Osim toga, opremljen je vrhunskim mogućnostima, uključujući i ugrađen Wi-Fi, web preglednik, pristup društvenim mrežama, aplikacije preko VIERA Connect i mogućnost napredne kalibracije. Povezivost je izvrsna, s utorom za SD kartice, četiri HDMI ulaza i tri USB priključka, a dizajn TV-a je elegantan i lijep. Za potrošače koji vole kvalitetu slike koju plazma tehnologija pruža, Panasonic TX-P50VT50 je izbor broj jedan."

Fabien Roth, direktor Panasonic Marketing Europe, je komentirao: “Zalažemo se za nastavak inovacija u našem asortimanu VIERA televizora, kako bi se osigurali da pružamo najbolji mogući doživljaj kućne zabave. Naša TX-P50VT50 pruža optimalnu kvalitetu slike u 2D i 3D-u, uz poboljšanu VIERA Connect mrežnu funkcionalnost, a sve u tankom kućištu i izrazito atraktivnog dizajna. Oduševljeni smo što su EISA sudci prepoznali kako naša VIERA TV serija televizora postavlja standarde za kućnu zabavu”.

Panasonic Blu-ray player DMP-BDT500 i LUMIX G X VARIO 12-35mm/F2.8 ASPH./POWER O.I.S. objektiv su također osvojili nagrade. Blu-ray player je osvojio titulu 'Europski Blu-ray player 2012-2013' s komentarom komisije za dodjelu EISA nagrade: "Panasonic DMP-BDT500 ima sve. Brz i pouzdan prilikom čitanja CD/DVD/BD diskova, ovaj višenamjenski moderni player nudi dodatne aplikacije za povezivanje s internet uslugama i omogućava DLNA file-streaming. Mnogobrojni priključci uključuju dva HDMIs, što olakšava integraciju s ostatkom vašeg sustava." Objektiv je osvojio titulu 'Europski kompaktni sistemski objektiv 2012-2013', impresionirajući komisiju za dodjelu EISA nagrade svojim „Ultra High Refractive (UHR) staklom kojim smanjuje kromatske aberacije, zadržavajući visoku kvalitetu slike preko cijelog područja slike" i „konstrukcijom od metalnih koluta".

Sve nagrade biti će službeno dodijeljene za vrijeme ceremonije dodjele EISA nagrada 31. kolovoza u Ritz Carlton hotelu u Berlinu.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?