Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pametni sat za profesionalne sportaše

Garmin Multisport GPS serija satova
Foto: Garmin
1/9
18.10.2019.
u 10:16

Multisport GPS serija satova s većim zaslonom, inovativnim funkcijama, dužim trajanjem baterije i prvim Garmin solarnim satom

fēnix 6 serija, nova generacija vodećeg Garmin GPS multisport pametnog sata, dolazi s funkcijom Power Manager za dulji vijek trajanja baterije, omogućava trkačima bolje planiranje utrka s novom PacePro tehnologijom i predstavlja najveći okrugli zaslon tvrtke Garmin.

fēnix 6X Pro Solar

Kao prvi Garmin GPS sat koji nudi solarno punjenje, fēnix 6X Pro Solar Edition sadrži Power Glass prozirnu solarno punjivu leću koja koristi sunčevu energiju za produljenje vijeka trajanja baterije. Zbog svoje jedinstvene tehnologije punjenja solarnim napajanjem, imati ćete više vremena za uživanje u vašim aktivnostima, funkcionalnim treninzima, kartama u boji, slušanju glazbe i još mnogo toga. Jednostavno i brzo možete provjeriti učinkovitost svog uređaja u skupljanju sunčeve energije izravno na zapešću.

Vijek trajanja baterije fēnix 6X Pro Solar u načinu rada kao pametni sat je 21 dan plus dodatna 3 dana kada se koristi mogućnost solarnog punjenja1.

Foto: Garmin

fēnix 6 serija - Pro i Sapphire

fēnix 6 i fēnix 6X multisport GPS satovi robusnog, sofisticiranog dizajna izrađeni su za prilagodljivije, ugodnije pristajanje na zapešće, uz istovremeno povećanje veličine zaslona na 1,3 i 1,4-inča, što je 17, odnosno 36 posto veće od prethodnih modela fēnix. fēnix 6S s 1,2-inčnim zaslonom ostaje sat koji odgovara manjim zapešćima.

Pored većih veličina zaslona, Garmin je predstavio nove QuickFit najlonske remene i nove boje silikonskih remena. Safirna izdanja dodaju kvalitetu i trajnost safirnih leća otpornih na ogrebotine i ostalih vrhunskih materijala.

fēnix 6 serija donosi funkciju PacePro, i to prvu svoje vrste koja prati i održava strategiju tempa trkača dajući pritom smjernice (označene ocjenama) dok trčite stazom. Možete kreirati planove izravno na satu ili unaprijed na usluzi Garmin Connect ili Garmin Connect Mobile aplikaciji. Tijekom trčanja stazom moći ćete vidjeti ciljani tempo dionice, stvarni tempo dionice, udaljenost do sljedeće dionice i koliko ste vremenski ispred ili iza cilja, izravno na zaslonu sata.

fēnix 6 serija se isporučuje s TopoActive Europe kartom za avanture na otvorenom, ski kartama za preko 2000 skijališta širom svijeta i 41.000 golf terena. Na uređaju možete pohraniti glazbu, do 2.000 pjesama, a omogućuje vam sinkronizaciju popisa za reprodukciju s nekoliko najpopularnijih glazbenih servisa2, bez potrebe za telefonom.

Foto: Garmin

Novi prilagodljivi Power Manager omogućuje vam kontrolu i uvid kako različite postavke i senzori utječu na trajanje baterije. Za više samopouzdanja prije aktivnosti ili trail utrke na duge staze, preostala baterija može se prikazati u vrijednostima preostalih sati i dana kako bi se utvrdilo može li avantura trajati do sljedećeg punjenja. Možete prilagoditi svoje načine štednje baterije onemogućavanjem određenih funkcija kako bi produžili vijek trajanja baterije dok ste u pokretu. Za ambiciozne sportaše serija fēnix 6 uključuje popularnu značajku ClimbPro, koja omogućuje trail trkačima i biciklistima koji vole trenirati u brdovitim predjelima, steći bolju svijest o svom okruženju i svojim performansama tijekom uspona.

Satovi fenix 6 serije opremljeni su lako dostupnim funkcijama, uključujući ugrađene profile aktivnosti, procjenu VO2 max i statusa treninga s podešavanjem za toplinu i visinu. Svi modeli uključuju poboljšani senzor otkucaja srca na zapešću3 za cjelodnevno praćenje stresa, podvodni srčani ritam kod plivanja i PulseOx4 zasićenost krvi kisikom za podršku naprednog praćenja sna i aklimatizacije visine. Uz to, inovativna funkcija praćenja energije Body Battery omogućuje vam uvid u razinu energije u tijelu u bilo kojem trenutku, što je korisnu pri zakazivanju treninga, odmora između vježbanja i spavanja.

Foto: Garmin

Lako je ostati povezan uz fēnix 6 seriju koja vam omogućuje primanje obavijesti na zapešću, o dolaznim pozivima, tekstnim porukama, e-mailovima i još mnogo toga što omogućuju pametne obavijesti5. Svi modeli uključuju i Garmin Pay, rješenje za beskontaktno plaćanje6, tako da ne trebate brinuti oko nošenja gotovine ili kartica, a Garmin Pay se sada može koristiti u većim platnim sustavima širom svijeta. Jednostavno prislonite na terminal i plaćate svojim satom.

fēnix 6 serija je dostupna uz preporučene maloprodajne cijene koje počinju od 4.690,00 kn.

1 Pod pretpostavkom cjelodnevnog nošenja uz 3 sata dnevno vani na sunčevoj svjetlosti u uvjetima s 50,000 luxa
2 Možda će biti potrebna premium pretplata na glazbene sadržaje pružatelja usluga treće strane
3 Točnost praćenja aktivnosti.
4 Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama
5 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom; pogledajte Garmin.com/ble 
6 Informacije o trenutačno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavatelju kartice potražite na web-mjestu Garmin.com/GarminPay/banks

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije