Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLOBALNE SMETNJE

Pali Instagram i Facebook, korisnici prijavljivali poteškoće diljem svijeta

Social Media app Clubhouse
Patrick van Katwijk/DPA/PIXSELL
08.04.2021.
u 23:45

Poteškoće imaju i brojni korisnici u Hrvatskoj

Korisnici Facebooka i Instagrama masovno su iza 23 prijavljivali poteškoće u korištenju ovih popularnih društvenih mreža.

Prema podacima s kojima raspolaže Downdetector, velik broj prijava zabilježen je nakon 23:20. Više od polovice korisnika Facebooka koji su prijavili poteškoće naveli su da je mreža u potpunosti pala, dok većina korisnika Instagrama koja ima probleme s tom mrežom navodi da se poteškoće odnose na osvježavanje novosti.

U pitanju su bile globalne smetnje, prijave su stizale iz čitavog svijeta, pa tako i od korisnika u Hrvatskoj.

 Mnogi su na taj račun našalili na Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 2

SJ
Sve je uzalud
04:53 09.04.2021.

.......ne smije ga se rušiti i podpaljivati on nam život znači....

LU
ludwig
07:49 09.04.2021.

Nek se napokon sruše zauvijek, ionako su sve to špijunske aplikacije putem kojih se Cukić bogati, dajte ljudi shvatite zauvijek "Nema đabe ni u stare babe" , kvazi je sve besplatno, a sve te društvene mreže znaju više o nama nego naše obitelji. Upropastili su Nokia Symbian operativni sustav jer je bio robusno zaštičen i upropastili su Nokia proizvađača najboljih i najkvalitetnijh mobilni telefona, natrpali su nam u telefone polušpijunski proizvod Android koji ništa ne valja i potpuno je otvoren i nesiguran za nas i naše podatke koji se svakodnevno prodaju, zajedno i sa svim tim društvenim mrežama. Sve je to dio velikog plana ! Imam Nokia telefon Nokia 808 pureview iz 2012 godine koji i dan danas svojom revolucionarnom kamerom, od 41 Megapixela, ovim fušerima koji proizvode kvazi nekakve nekvalitetne daleko preskupe mobilne uređaje zadaje na testovima velike glavobolje, a društvene mreže i tomu slično meni a i večini ne treba, malo se osvrnite oko sebe i znajte da vas sve to prati i sluša u stopu vaše se informacije prodaju vama ni iz đepa ni u đep a ti koji sve to prikupljaju bahate se da su postali miljarderi je da samo na koji način. Sve lijepo piše o Androidu i ostalim operativnim sustavima u časopisu T3, broj 99,kolovoz /rujan 2012 godina , pa kad pročitate pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije