Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ako ste se pitali

Ova stranica otkriva gdje je druga strana svijeta

antipodesmap.com
Foto: Screenshot
24.10.2017.
u 11:39

Primjerice, oni koji počnu kopati u Argentini, prokopali bi si put do Kine

Jeste li se ikada zapitali gdje biste završili da počnete kopati tunel ravno kroz središte Zemlje?

Time više ne morate razbijati glavu jer internetska stranica antipodesmap.com pokazat će vam točan komad zemlje (ili mora) koji je dijametralno suprotan vašem stajalištu, odnosno vaš antipod. 

Primjerice, oni koji počnu kopati u Argentini, prokopali bi si put do Kine. Da biste završili na Havajima, morate se primiti lopate u Bocvani. 

A iz bilo kojeg dijela Hrvatske put preko središta Zemlje vodi u beskraj južnog Pacifika, tisućama kilometara istočno od Novog Zelanda.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije