Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrijte kako očekivani jesenski #NoviPočetak može biti savršena zabava za cijelu obitelj

Huawei
Foto: Huawei
1/3
05.09.2020.
u 08:00

Godišnjim odmorima je došao kraj, a obaveze su pokucale na vrata. Ako i dalje nostalgično pregledavate album i priželjkujete uskočiti u ekran kako biste se vratili u taj trenutak s fotografije, nažalost, tehnologija nije toliko napredovala, ali uz revolucionarne Huawei uređaje svaki povratak može biti zabavan!

Onima koji su godišnji odmor proveli u bijegu od stvarnosti, ljetno sunce, miris mora i bezbrižan vjetar u kosi ponovo su se pretvorili u četiri zida na koje smo ove godine bili itekako osuđeni. Štoviše, toliko smo vremena provodili u zatvorenom prostoru da vjerojatno više nemamo ideje što raditi, ali ne brinite jer smo pripremili odlične savjete i ideje za #NoviPočetak.

Uhvatite i čuvajte obiteljske uspomene

Zajednički trenuci mogu biti zabavni bez obzira na to gdje se nalazili. Unesite revoluciju uz Huawei P40 telefon s Ultra Vision Leica trostrukom kamerom i uhvatite željeni trenutak u bilo koje doba dana ili noći te dopustite fotografiji i videozapisu da govori umjesto vas.  

Pregledavanje starih fotografija i videozapisa može biti vrlo zabavno, ali proces dijeljenja istih može biti zaista dugotrajno i mukotrpno. Uz Huawei Share opciju pametne uređaje možete brzo povezati te međusobno dijeliti sav željeni sadržaj jednostavnim dodirom prsta i to bez internetske veze. Osim povezivanja pametnih telefona, moguće je povezati i telefon s Huawei MateBook laptopom koji ima vrhunski FullView zaslon i Eye Comfort Mode koji omogućuje optimalan rad i još bezbrižnije pregledavanje uspomena.

Foto: Huawei

Neograničena zabava uz filmove, serije i e-knjige

Opustite se uz Huawei MatePad T8 tablet koji pruža dovoljno prostora na zaslonu za odličnu zabavu. Uživajte gledajući najdraže filmove i serije ili čitajući omiljenu knjigu jer poboljšani noćni način rada čini zaslon ugodnijim za čitanje. Ovaj tablet mogu koristiti čak i mala djeca. Siguran je i pouzdan, a poboljšani Eye Comfort Mode pomaže u zaštiti očiju vaše djece od štetne plave svjetlosti. Ako djeca pregledavaju tablet dok leže, dobit će upozorenje da podese kut gledanja kako bi dodatno zaštitili vid.

Foto: Huawei

Plešite kao da vas nitko ne gleda (i bez da se zapetljate u žice)

I ptičice na grani pjevaju jer je glazba jedna od najboljih metoda opuštanja. Uz kvalitetne Huawei uređaje, kao što su Mini Speaker i FreeBuds 3i, slušajte omiljene hitove bez da se spetljate u žice. Lagan i prenosiv Mini Speaker ima 3W zvučnik punog raspona i skrivenu pasivnu membranu na dnu za stvaranje glasnog zvuka i dubokog basa, a za stereo surround zvuk možete upariti dva zvučnika i uživati u fantastičnom ozvučenju čak i dok se tuširate jer je otporan na vodu i znoj.

Ako se ne slažete s ukućanima u glazbenom ukusom, Huawei FreeBuds 3i slušalice omogućit će vam istinsko uživanje u zvuku uz aktivno poništavanje buke. Dizajn ovih slušalica savršeno će pristajati vašim ušima uz još stabilnije i ugodnije korištenje, a u Huawei AppGallery-u možete pronaći pregršt zabavnih aplikacija kao što je Deezer. Neka vam život postane poput omiljene pjesme!

Omogućite si savršenu suradnju i ostvarite bolju povezanost uz spoj revolucionarnih uređaja i njihovih naprednih tehnologija koje doprinose boljoj kvaliteti života i nezaboravnoj zabavi. Uz promotivnu Huawei ponudu uređaja po posebnim cijenama koja traje do 13. rujna 2020. godine ili do isteka zaliha, budite uvijek spremni za svaki #NoviPočetak i uživajte u dobro osmišljenom i praktičnom smart životnom stilu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije