Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili bez interneta

A1 otklonio kvar: Milijuni imali poteškoće radi jednog providera

A1 Hrvatska
Foto: A1 Hrvatska
30.08.2020.
u 19:18

Uslugu pristupa internetu pruža nekoliko globalnih providera. Jedan od njih danas je imao značajnih poteškoća zbog čega su mnogi svjetski web servisi bili nedostupni, a istovremeno milijuni korisnika bez pristupa internetu, poručuju iz A1.

Nedjelja poslijepodne bila je neugodna za korisnike A1 usluga zbog otežanog pristupa, a povremeno i za neke korisnike zbog nemogućnosti pristupa internetu na mobilnim i fiksnim uslugama.

- Iskreno žalimo zbog toga. Naši stručnjaci poduzeli su sve kako bi što prije otklonili probleme koji su bili globalne naravi. Naime, uslugu pristupa internetu pruža nekoliko globalnih providera. Jedan od njih danas je imao značajnih poteškoća zbog čega su mnogi svjetski web servisi bili nedostupni, a istovremeno milijuni korisnika bez pristupa internetu. Poteškoće u A1 mreži zamijećene su u 12:06 sati. Aktivacijom pričuvnih konekcija i stabilizacijom pružanja fiksnog i mobilnog pristupa internetu u 17:13 pružanje usluge omogućeno je svim korisnicima, poručili su iz A1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije