Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove tehnologije

Osmislili kako reklame projicirati direktno u mozak

window
screenshot/Youtube
04.07.2013.
u 20:58

Zvuk se putem vibracija provodi do unutrašnjeg uha pa se čini kao da zvukovi dolaze iz naše glave

Sky Deutschland, njemačka podružnica televizijske kuće Sky i marketinška kompanija BBDO izumili su novi način oglašavanja koji reklame emitira direktno u naš mozak!

Tehnologija putem vibracija provodi zvuk do unutrašnjeg uha pa se čini kao da zvukovi dolaze iz naše glave, javlja BBC.

Sky je testirao "Talking Window" kampanju u kojoj su specijalni transmiter pričvrstili na staklo prozora u vlaku. Kad bi putnik naslonio glavu na prozor, čuo bi glas koji mu govori da preuzme Sky Go aplikaciju za pametne telefone.

Video u kojem je predstavljena tehnologija prikazan je  prošli mjesec na Festivalu kreativnosti u Cannesu, a ubrzo su uslijedili i brojni negativni komentari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije