Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
143 23°C
  • Mr_Anderson:

    Kad se laž ponovi milijun puta, većina je na kraju prihvati kao istinu. Morate se još potruditi vi novinari, kao i ovi plaćenici što provode lažne studije. Nemaju oni pojma o ničemu, al moraju nekako prodati taj otrov od cjepiva.

  • mksdk:

    Štete što ne želite napisati članak o studiji koja se bavila vezom vakcine protiv HPV-a i porastu neplodnosti i kod muškaraca i kod žena. Iz studije: "Approximately 60% of women who did not receive the HPV vaccine had been pregnant ... prikaži još! at least once, whereas only 35% of women who were exposed to the vaccine had conceived. For married women, 75% who did not receive the shot were found to conceive, while only 50% who received the vaccine had ever been pregnant." Studija: "A lowered probability of pregnancy in females in the USA aged 25–29 who received a human papillomavirus vaccine injection"

  • lupa:

    Kada god citam o cjepljenju sjetim se bake koja je rodena prije 2.sv. rata i koja mi je rekla da kao djeca nisu bili gladni, ali vecina njenih braca i sestre su umrli kao mala djeca. Pitala me kada sam ... prikaži još! cula da je u zadnjih 40godina u obitelji od 10ero djece umrlo barem 4? Velimda je to nekada nazalost jednostavno bilo normalno.

Još iz rubrike Tech/Sci

Znanstvenici upozoravaju

U 20. stoljeću izumrlo je 543 vrsta kralježnjačkih vrsta, još toliko će za 20 godina

Svemir

Mreže pričaju o 'posljednjem sovjetskom građaninu'. O kome se radi?

Pokrenuta akcija Za naš PMF

Ugledni naš fakultet treba vašu pomoć u obnovi od potresa

8