Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESIRE 12 I 12+

HTC-ovi novi modeli nude bogatije iskustvo igranja i realističnije filmove

HTC je predstavio nove modele smartphonea
Foto: HTC
1/7
20.03.2018.
u 14:07

Tvrde da je veliki ekran jednostavniji za korištenje pa nudi i bogatije iskustvo igranja te realističnije filmove

Tajvanski HTC predstavlja nove modele: Desire 12 i HTC Desire 12+. Ono što iz tvrtke tvrde je da su nevjerojatno tanki s obzirom na svoje velike ekrane.

Tvrde da je veliki ekran jednostavniji za korištenje pa nudi i bogatije iskustvo igranja te realističnije filmove. Ekrani su na ovim modelima puno veći i puno bolji od prethodnih modela. Smartphone je opremljen glavnom kamerom od 13 MP koja uključuje automatsko izoštravanje detekcijom faze za još jasniju fotografiju u pokretu. Model HTC Desire 12+ dolazi opremljen i s dual kamerom, koje omogućuju ponovno izoštravanje fotografije i nakon okidanja, za izvrstan, umjetnički bokeh efekt.

Ovi modeli opremljeni su i HTC Sense Companionom koji ima opciju pametnih alarma, koji se inteligentno odazivaju vašem kalendaru, ima opciju štednje baterije koja vas podsjeća na punjenje baterije prije no što izađete iz kuće te poboljšanja u performansama za čišćenje nepotrebnih datoteka i oslobađanje dodatnog prostora.

Kompaktan okvir i prekrasni zaobljeni rubovi ostavljaju dojam luksuza, a dinamične bolje daju na jedinstvenosti stila.

U galeriji pogledajte inovacije iz HTC-a:

HTC je predstavio nove modele smartphonea
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije