Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CARNet

Novi moderniji izgled eLektira s novim naslovima

lektira
Foto: http://lektire.skole.hr/
04.05.2015.
u 10:00

Dostupnost književnih djela u ovom suvremenom obliku služi svim korisnicima CARNeta, a pogotovo učenicima koji se spremaju za državnu maturu

CARNetov obrazovni portal eLektire, pet godina nakon pokretanja, dobiva novi i moderniji izgled. Od sada su funkcionalnosti eLektira još više prilagođene korisnicima s posebnim potrebama, a usluga je i tehnički znatno unaprijeđena. Isprobajte na adresi http://lektire.skole.hr/. Na portalu eLektire do sada je objavljeno oko 360 elektroničkih knjiga hrvatskih i stranih pisaca, 115 zvučnih zapisa te brojni drugi sadržaji (video, zanimljivosti...)

Cilj je projekta da u dogledno vrijeme na webu budu dostupne sve osnovnoškolske i srednjoškolske lektire, kako obvezne tako i neobvezne, te druga djela hrvatskih i stranih autora. Popularnost eLektira potvrđuje to što je u veljači 2015. zabilježen stotisućiti registrirani korisnik. Dostupnost književnih djela u ovom suvremenom obliku služi svim korisnicima CARNeta, a pogotovo učenicima koji se spremaju za državnu maturu.

>> Hoćeš knjigu? Ne, hvala, 
imam već jednu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije