Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitaj poznate osobe

Nova platforma Greetzly: 'Najuzbudljivija stvar koju si napravio/la ovog ljeta?'

Greetzly
Foto: Promo
1/6
03.08.2016.
u 10:40

Saznaj što poznati trenutno rade ili planiraju, koristeći Q&A aplikaciju preko koje korisnici komuniciraju sa svojim idolima

Greetzly - platforma, na kojoj korisnici mogu komunicirati sa svojim omiljenim pjevačima, glumcima, sportašima kao što su Sergej Ćetković, Boban Rajović ili Crvena Zvezdapredstavlja svoju novu aplikaciju na našem području!

Koristeći Greetzly, korisnici dobivaju personalizovane video-odgovore od svojih  idola na njihova pitanja ili zahtjeve za video-pozdrave.

Oduvijek ste željeli pitati Divlje Jagode ili Frajle odakle im inspiracija za njihove pjesme? Ili koja bi bila poruka Petra Graše da ima 60 sekundi da se obrati cijeloj naciji? Sada to možete učiniti!

Greetzly je prva mobilna aplikacija koja omogućava korisnicima da dobiju personalizirane video-poruke od njihovih idola, dok istovremeno podržavaju humanitarne organizacije. Korisnik pošalje pitanje koje želi (''Koja je tvoja inspiracija'', ''Koja je bila tvoja najteža odluka u životu'', ''Tko je tvoj idol'', itd.) svom najvećem idolu. Odgovore će dobiti osobno od umjetnika u trajanju od 30 sekundi.

Aplikacija dozvoljava korisnicima da odaberu iznos koji su spremni izdvojiti za video-odgovor. Dio od svake uplate ide za organizaciju koju sam umjetnik odabere. Ali zabava ne prestaje tu! Osim što mogu postaviti pitanje, korisnici mogu pretražiti pitanja drugih korisnika i pogledati odgovore na njihova pitanja.

Podržani od SOS Dečija Sela, Fondacija Nataša Kovačević i udruga Sve za Nju

Poznati iz naše regije podržali su Greetzly još od samog početka i vjerovali u našu ideju. Antonija Šola, Viktor Savić, Ruža Rupić, Tajči – koriste Greetzly kako bi bili u kontaktu sa svojim fanovima i pratiteljima. Mobilna aplikacija omogućava umjetnicima da pruže jednu vrlo perosnaliziranu uslugu svojim pratiteljima i tako učvrste vezu sa njima.

Dodatno, ovo može biti alat za promoviranje događaja i/ili albuma, ili jednostavno da podijele sa njima svoje buduće planove.

‘’Ponosni smo što smo dio ovog projekta. Ovakve akcije daju smisao i vidljive rezultate našeg zalaganja!“ – Filip Sunturlić, Marketing Direktor KK Crvene zvezde

Dušan Pavić, regionalni direktor, dodaje: ‘’Imamo odlična iskustva s korisnicima Greetzly aplikacije iz naše regije i jako smo uzbuđeni vidjeti njihove reakcije na našu novu aplikaciju! Želimo stvoriti pozitivne osjećaje koji zatim postaju nezaboravne uspomene! To traje čitav život, to je Greetzly!’’

Koristeći Greetzly, korisnici mogu saznati puno više o svojim idolima – tako je jedna Sergejeva obožavateljica dobila njegov odgovor na pitanje “Najuzbudljivija stvar koju si napravio ili planiraš napraviti ovog ljeta?”.

Odgovor: http://www.greetzly.com/collections/afda8efda57562f75d0dbd4d4bac1d7d

O Greetzly-u:

Greetzly projekat je pokrenut 2015. godine od strane dva Austrijanca – Paul Resch i Alexander Lachinger i trenutno imamo urede u Berlinu i Beču. Fokus je otpočetka bio na internacionalizaciji – platforma je sada dostupna u Italiji, Francuskoj, Srbiji, Hrvatskoj, kao i u državama njemačkog govornog područja. Uskoro je naša aplikacija dostupna i u SAD, a prva javna osoba koja nas je podržala jeste Tatjana Tajči Kameron i kao i američka organizacija Thistle Farms!

Javne ličnosti i brendovi na Greetzly-u dolaze iz raznih sfera društva – TV, sportske i glazbene ikone, koje su sada dostupne svojim pratitejima širom Europe i svijeta

Preuzmite Greetzly aplikaciju

Primjeri odgovora poznatih:

Sergej Ćetković:

P: Je li istina da ti je idol bio Bruce Lee i zašto baš on ako ne treniraš karate?

O: http://www.greetzly.com/collections/361428b123dd5ea57b97643d4cec38e2

Frajle:

P: Kako je bilo u New Yorku

O: http://www.greetzly.com/collections/46b74b35aabe6729114f86113ba6ace0

Ruža Rupić:

P: Koji ti je YouTuber najdraži?

O: http://www.greetzly.com/collections/0d475fbe623d7d5454b7e85f94a98051

Mihail Dudaš:

P: Koja je najuzbudljivija stvar koju si napravio ili ćeš napraviti ovog ljeta?

O: http://www.greetzly.com/collections/f1e2f9d1511dc866d6149ba1852f2edd

Antonija Šola:

P: Bila bih presretna kad bih čula neki stih samo za mene, ako može?

O: http://www.greetzly.com/collections/d2ae5193db2e56cf06bf29df31b44508

Više informacija: http://www.greetzly.com

Facebook: https://www.facebook.com/greetzly

>> Presretna sam što imam divnu i stabilnu vezu koja je krenula iz prijateljstva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije