Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEHNOLOŠKE INOVACIJE

Nova era digitalizacije

e-Arhiv
Foto: Shutterstock
1/2
26.08.2022.
u 16:11

Saznajte sve o e-Arhivu i zakoračite u digitalno doba

Živimo u razdoblju digitalne ere koja donosi transformaciju poslovanja na svim razinama i podrazumijeva ubrzanu digitalizaciju svih procesa i alata. Koncept stvaranja digitalnih izvornika postupkom digitalizacije važan je jer nam omogućava da konačno stanemo na kraj gomilanju papirnate dokumentacije i zamijenimo ju digitalnom. Jedan od izazova s kojima se susrećemo jest kako elektronički pohraniti svu svoju dokumentaciju i pritom si maksimalno olakšati digitalnu tranziciju.

Digitalizacija omogućava da stanemo na kraj gomilanju papirnate dokumentacije
Foto: Shutterstock

Rješenje je ponudila FINA kroz razvoj servisa e-Arhiv, usluge elektroničkog arhiviranja koja omogućava pohranu izvorno elektroničke dokumentacije i one koja je naknadno digitalizirana. Ovaj moderan servis zadovoljit će sve vaše potrebe za čuvanjem i brzim pristupom e-dokumentima, e-računima, ali i ostalim dokumentima koje želite arhivirati u digitalnom obliku.

Ovaj proizvod putem jednostavne web aplikacije ili integracijom na web servise omogućava korisnicima da pohrane sve svoje digitalne dokumente u servis na trajno čuvanje, pri čemu FINA garantira sigurnost i omogućava trajnu pohranu uz najveće sigurnosne standarde.

Sadržaj omogućila FINA

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije