Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajna preljubnica

Nevjerna žena za razvod krivi ispis telefonskih poziva

telefon
večernji
19.05.2010.
u 18:17

U tužbi koju je podnijela Gabriella Nagy tvrdi da je od telefonske kompanije zahtijevala da njezin račun pošalju na njezino ime, ali su umjesto toga račun za telefon poslali na muževo ime.

Kanađanka Gabriella Nagy traži više od 470.000 eura odštete od telefonske kompanije Rogers Wireless zbog ugrožavanja privatnosti i kršenja ugovora. U tužbi koju je podnijela Nagy tvrdi da je od kompanije zahtijevala da njezin račun pošalju na njezino ime i njezinu kućnu adresu, ali su umjesto toga račun za televiziju, internet i telefon poslali na suprugovo ime. Tu su počele sve njezine nevolje. Suprug je, naime, postao sumnjičav kad je zapazio broj na računu koji je bio često pozivan, a pošto ga je nazvao, muškarac s druge strane rekao mu je da je imao trotjednu vezu s Nagy. Razočarani i uvrijeđeni suprug zbog nevjere je napustio Gabriellu i njihovu djecu u kolovozu 2007. godine. Ucviljena Gabriella sada tvrdi da je njezina izvanbračna avantura već bila gotova kad je njezin suprug doznao za nevjeru.

– Veza je bila okončana. Zaista me boli što se sve otkrilo bez moje volje – tvrdi Gabriella Nagy. Ona očito ne smatra da je napravila ikakvu grešku u koracima. Svu krivnju za raskid svog braka prebacuje na telefonskog operatera.

– Povjerila sam im u najboljoj vjeri svoje osobne podatke – rekla je Gabriella. Iz telefonske kompanije rekli su da su ujedinili račune na zahtjev para.

– Ne možemo odgovarati za privatne odluke svojih korisnika – izjavio je glasnogovornik te dodao da brakovi pucaju i pucat će bez obzira na to kako supruzi primaju ispise svojih telefonskih računa.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:34 21.05.2010.

Laži imaju kratke noge.

OB
-obrisani-
04:49 20.05.2010.

Da\'l je to Ona na koju ja mislim cijelo vrijeme,......

Avatar neugodan
neugodan
14:04 20.05.2010.

tek toliko o tome da muskarci vise lazu od zena!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije