Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI TRIKOVI

Netko je obrisao poruku na WhatsAppu koju žarko želite pročitati? Evo kako možete to učiniti

Novi sigurnosni propust Whatsapp aplikacije.
Fabian Sommer/DPA/PIXSELL
25.11.2021.
u 17:20

Radi se o aplikaciji treće strane koja bilježi sve notifikacije koje dolaze na vaš mobitel

Većina korisnika popularne aplikacije WhatsApp zna da već duže vrijeme postoji opcija brisanja poruka nakon slanja, prije nego ih druga osoba vidi. No, čini se da postoji način da se te obrisane poruke ipak pročitaju uz pomoć aplikacije Notification Log App

Kako piše Studentski.hr, radi se o aplikaciji treće strane koja bilježi sve notifikacije koje dolaze na vaš mobitel. Dakle, kada vam stigne obavijest da vam je netko poslao poruku na WhatsAppu, čak i ako je ta osoba obriše, aplikacija će zabilježiti obavijest, a samim time i poruku. 

Potrebno ju je samo skinuti na svoj mobitel i dati pristup obavijestima te zatim unutar aplikacije pročitati sve obavijesti, odnosno poruke. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije